“Θα του πάρω το σπίτι”: Μαίνεται ο πόλεμος Κούγια-Παπαδόπουλου για το “κλαρινογαμπρός”

    Ημερομηνία:

    Μαίνεται η άγρια κόντρα ανάμεσα στον νυν και τον πρώην συνήγορο της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα. Αλέξης Κούγιας και Όθωνας Παπαδόπουλος απειλούν με μηνύσεις εκατέρωθεν για την υπεράσπιση της 33χρονης μητέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα. Ο Αλέξης Κούγιας επιμένει ότι θα του πάρει το σπίτι, ενώ ο Όθωνας Παπαδόπουλος αναφέρει ότι έχει ήδη προβεί σε μηνύσεις.

    Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης 23 Μαρτίου, ο Αλέξης Κούγιας παρενέβη τηλεφωνικά στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, μιλώντας για τις τελευταίες δηλώσεις του πρώην δικηγόρου της 34χρονης, Όθωνα Παπαδόπουλου και την κόντρα που υπάρχει από όταν ανέλαβε ο ίδιος την υπόθεση.

    “Ούτε μήνυση μου έχει κάνει ο Όθωνας Παπαδόπουλος, ούτε αγωγές. Εγώ έχω κάνει όμως σε εκείνον. Και γι’ αυτό που είπε ότι αγόρασα την υπόθεση. Ειλικρινά σας το λέω, αν μπορώ να του πάρω το σπίτι, θα του το πάρω”, είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

    “Η οικογένεια μας έχει δώσει την εντολή να καταθέσουμε μήνυση στον Όθωνα Παπαδόπουλο για ένα πολύ σοβαρό αδίκημα που μπορεί να χάσει τη δουλειά του. Είναι το αδίκημα της απιστίας δικηγόρου. Είχε εισπράξει πάνω από 10.000 ευρώ και δεν είχε διορίσει κανέναν γιατρό για την υπόθεση. Ο χαρακτηρισμός “κλαρινογαμπρός” δεν είναι υβριστικός, σημαίνει ότι κάποιος ντύνεται ωραία”.

    “Αύριο, θα κάνω μια αποκάλυψη για αυτούς που έσκαβαν τον λάκο της κατηγορουμένης. Θα εξαφανίσω από την τηλεόραση. Και τον Λέων, και τον Γαλεντέρη και την κ. Σπανουδάκη”, κατέληξε.

    Από την πλευρά του, ο Οθωνας Παπαδόπουλος σχολίασε όσα ειπώθηκαν για εκείνον από τον Αλέξη Κούγια, καθώς και στην υπόθεση της Πάτρας.
    “Δεν ξέρω γιατί με λέει κλαρινογαμπρό. Το σίγουρο είναι ότι δεν ισχύει ο χαρακτηρισμός και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου τον απευθύνει δημόσια”, είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

    “Να μου κάνει όσες μηνύσεις θέλει, του έχω κάνει κι εγώ. Αυτός έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί μου” κατέληξε ο Όθωνας Παπαδόπουλος για τον Αλέξη Κούγια.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βρετανία: «Μην μου φέρεστε καλά, είμαι ένα τέρας» – Η στιγμή της σύλληψης 29χρονου που μαχαίρωσε 15 φορές την πρώην του

    Το συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του 29χρονου εκπαιδευτικού...

    ΠΑΤΡΑ: Σκύλος επιτέθηκε μέσα σε πλοίο σε γυναίκα

    Μια 87χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα δαγκώθηκε από σκύλο, μέσα στο...

    Στα σκαριά μπόνους συνέπειας για χιλιάδες φορολογούμενους – Τι θα κερδίζουν από το φορολογικό «λευκό μητρώο»

    Κίνητρα για συνεπείς φορολογούμενους σχεδιάζει η κυβέρνηση, δίνοντας ανάσες και διευκολύνσεις...

    Το PKK ανακοίνωσε τη διάλυσή του και το τέλος του ένοπλου αγώνα

    Να διαλυθεί και να βάλει τέλος στον ένοπλο αγώνα...