Θαμμένη από τόνους λάσπη η γραμμή του Οδοντωτού – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Μεγάλο το πρόβλημα στην γραμμή του Οδοντωτού που για ακόμα μια φορά (3η” μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ακινητοποιείται από τα φερτά υλικά που έχουν πέσει. Το πρόβλημα έιναι στα πρώτα 4 χιλιόμετρα της γραμμής, με τόνους λάσπης και φερτών υλικών να έχουν σκεπάσει την γραμμή, απόρροια των πυρκαγιών του καλοκαιριού και στη συνέχεια των βροχοπτώσεων, μάλιστα στο 2ο και 4ο χιλιόμετρο έχουν σκεπαστεί και δύο γέφυρες της γραμμής.

    Από προχθές καθαρίζονται οι γραμμές με πρωτοβουλία του Δήμου Καλαβρύτων, αλλά δεν αρκεί. Τα κυβικά λάσπης που πρέπει να απομακρυνθούν είναι πολλά και όλα δείχνουν οτι θα χρειαστούν αρκετές μέρες εργασιών.
    Σήμερα Παρασκευή, στα σημεία που παρουσιάζουν πρόβλημα επισκέφθηκε ο Επικεφαλής των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κ. Φλωράτος συνοδευόμενος από Γεωλόγο του Πανεπιστημίου Πάτρας και τεχνικούς – μηχανικούς της Περιφέρειας όπου και διαπίστωσαν το μέγεθος τους προβλήματος. Παρόντες και ο Αντιδήμαρχος Αιγιαλείας Βασίλης Χριστόπουλος και εκπρόσωποι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων. Η Περιφέρεια θα εκπονήσει κατεπείγουσα μελέτη για έργα προστασίας της γραμμής όπου θα συμπεριληφθούν τα γειτονικά πρανή, αλλά και τα φρεάτια απορροής των ομβρύων υδάτων για να μην υπάρξει ξανά πρόβλημα.

    Θαμμένη από τόνους λάσπη η γραμμή του Οδοντωτού - ΦΩΤΟ

    Θαμμένη από τόνους λάσπη η γραμμή του Οδοντωτού - ΦΩΤΟ

    Θαμμένη από τόνους λάσπη η γραμμή του Οδοντωτού - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – φωτό: Ετοιμη να καταρρεύσει η μάντρα στο νεκροταφείο στο Ζαβλάνι

    Σοβαρό πρόβληµα έχει προκύψει µε τη µάντρα του Α’...

    Σελινιανίτικα: Επίσημη Έναρξη του Έργου «ΚΟΙΝΩ-ΔΡΩ 50» (Φωτό)

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2025, στο Δημαρχιακό Κτίριο...

    Αθηναϊκή Ριβιέρα: Οι millennials επενδύουν εκατομμύρια – Πώς οι κάτω των 40 αλλάζουν τον χάρτη του real estate

    Η Αθηναϊκή Ριβιέρα προσελκύει ολοένα και περισσότερους επενδυτές τα τελευταία χρόνια,...

    Σαρκοζί: Χέρι-χέρι με την Κάρλα Μπρούνι και μέσα σε χειροκροτήματα πήρε τον δρόμο για τη φυλακή

    Χέρι-χέρι με τη σύντροφό του, Κάρλα Μπρούνι, ο Νικολά Σαρκοζί έφυγε λίγο...