Θανάσης Αθανασόπουλος: «Να δοθούν άμεσα λύσεις από την πολιτεία»

    Ημερομηνία:

    Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. στον «ΑΕΡΑ FM 99,5»: «Να δοθούν άμεσα λύσεις από την πολιτεία» (ηχητικό)

    Αδιαμφισβήτητα θέμα των τελευταίων ημερών, η συζήτηση του οποίου κορυφώθηκε την Παρασκευή, στη βουλή και στην πολιτική μονομαχία Μητσοτάκη – Τσίπρα, αποτελούν τα περιστατικά αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη και βέβαια τα όσα θλιβερά ακολούθησαν με τον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού από μέλη ακραίων ομάδων.
    Άμεσες λύσεις από την πολιτεία για τη θωράκιση του επαγγέλματός τους ζητούν επιτακτικά οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. καταδικάζοντας ταυτόχρονα της βίαιες συμπεριφορές συναδέλφων τους όπως αυτές στη Νέα Σμύρνη.
    Για τα παραπάνω μίλησε στον ΑΕΡΑ FM 99,5 και τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο ειδικός σύμβουλος της ΠΟΑΣΥ Θανάσης Αθανασόπουλος, στέλνοντας εκτός των άλλων μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση να πέσουν οι τόνοι.
    Υπενθυμίζεται ότι, χθες, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε τέσσερις παρεμβάσεις:

    1. Ατομικές κάμερες καταγραφής σε όλες τις δυνάμεις, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ και Άμεσης Δράσης

    2. Ενίσχυση ψυχοτεχνικών τεστ για την κατάταξη, αλλά και την παρακολούθηση της θητείας όσων υπηρετούν σε ειδικές μονάδες

    3. Νομοσχέδιο για τη συνολική αναβάθμιση των αστυνομικών σπουδών

    4. Ο Συνήγορος του Πολίτη αποκτά Βοηθό Συνήγορο με αποκλειστική αρμοδιότητα να τον συνδράμει σε θέματα αστυνομικής βίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε φίλους όσο μεγαλώνουμε;

    Οι φίλοι μας είναι οι θαυμαστές μας και εμείς...

    Εποχική γρίπη: Για πόσες μέρες μπορώ να τη μεταδώσω σε άλλους

    Ανησυχητικές είναι οι πρώτες ενδείξεις για την εποχική γρίπη...

    Τα τρία ζώδια που θα γυρίσουν σίγουρα σε έναν πρώην τους

    Το να προχωρήσουμε έπειτα από έναν χωρισμό δεν είναι...