Θανατηφόρο τροχαίο: Σκοτώθηκε 34χρονη μητέρα, στο νοσοκομείο το 2 ετών παιδί της

    Ημερομηνία:

    Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Κατερίνη χθες, Τετάρτη (05.06.24) με μία νεαρή μητέρα να χάνει τη ζωή της και το μόλις 2 ετών παιδί της να τραυματίζεται.

    Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στην επαρχιακή οδό Κατερίνης – Παραλία Κατερίνης, με την 34χρονη γυναίκα να βρίσκει τραγικό θάνατο.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα έγινε χθες το πρωί λίγο πριν τις 10:30, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος από τη Σερβία και στο οποίο επέβαιναν η 34χρονη σύζυγός του με καταγωγή από την Κροατία καθώς και το 2 ετών παιδί τους, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αστικό λεωφορείο που οδηγούσε 64χρονος και εκτελούσε τοπικό δρομολόγιο.

    Η 34χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου υπέκυψε σήμερα το πρωί στα τραύματά της.

    Την ίδια ώρα, το ανήλικο παιδί της νοσηλεύεται τραυματισμένο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

    Η οικογένεια των αλλοδαπών φαίνεται πως βρισκόταν για διακοπές στην Ελλάδα και παραθέριζε στην Πιερία. Για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διεξάγεται έρευνα από το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μειώνουμε τη σπατάλη τροφίμων με «πράσινες» συνήθειες

    Ένα μεγάλο περιβαλλοντικό θέμα, με σημαντικές οικονομικές και κοινωνικές...

    Μια 16χρονη που πέθανε τον 7ο αιώνα έχει πλέον πρόσωπο-Η μοναδική ιστορία της

    Χάρη στην τεχνολογία μπορούμε να δούμε για πρώτη φορά...

    Από σύνδρομο Down έπασχε παιδί της εποχής των Νεάντερταλ

    Ένα θραύσμα οστού που βρέθηκε στην Ισπανία οδήγησε τους...

    Νέος Κόσμος: Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονική επίθεση – Ίχνη στραγγαλισμού στον 58χρονο

    Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την...