Θανατοποινίτης τουφεκίζεται από εκτελεστικό απόσπασμα στις ΗΠΑ για πρώτη φορά από το 2010

    Ημερομηνία:

    Άνδρας ο οποίος είχε καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών στην αμερικανική πολιτεία Νότια Καρολίνα (νοτιοανατολικά) θανατώθηκε χθες Παρασκευή από εκτελεστικό απόσπασμα, με μέθοδο η οποία είχε να χρησιμοποιηθεί στις ΗΠΑ από το 2010.

    Στον Μπραντ Σίγκμον, 67 ετών, είχε επιβληθεί η θανατική ποινή το 2002, για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου με ρόπαλο του μπέιζμπολ των γονιών της φιλενάδας του, του Ντέιβιντ και της Γκλάντις Λαρκ.
    «Η θανάτωση έγινε στις 18:05 (σ.σ. τοπική ώρα· στη 01:05 ώρα Ελλάδας) από εκτελεστικό απόσπασμα τριών μελών και ο θάνατός του διαπιστώθηκε από ιατρό στις 18:08 (01:08)», ανέφερε εκπρόσωπος της υπηρεσίας σωφρονιστικών καταστημάτων της Νότιας Καρολίνας, η Κρίστι Σέιν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Στην Περιφερειακή Διάσκεψη του ΠΑΣΟΚ ο Θ. Λουλούδης – φωτό

    Εγραψε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας Θεόδωρος Λουλούδης: Σήμερα συμμετείχα...

    Πάτρα: Θρήνος για τον Γιάννη Γκοτσόπουλο

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, αποχαιρετά με θλίψη τον φίλο,...

    Πάτρα: Οσο περνά ο χρόνος και μεγαλώνει το “Τριών”, στην Τριών Ναυάρχων, τόσο καλύτερο γίνεται!

    Αποφασίσαμε να επισκεφτούμε ξανά το αγαπημένο μας "Τριών" στον...

    Ο εορτασμός της εθνικής επετείου της Αλβανίας στην Αθήνα: Ποιοι έδωσαν το παρών στο εορταστικό δείπνο

    Μηνύματα περαιτέρω ενίσχυσης της ελληνοαλβανικής σχέσης στον δρόμο προς...