Θάνος Καλλίρης: Είχε τα γενέθλιά του και η Ναταλία Γερμανού του έστειλε τις ευχές της

    Ημερομηνία:

    Πολύ ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για τον Θάνο Καλλίρη καθώς είχε τα γενέθλιά του. Ο τραγουδιστής έγινε 60 ετών και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

    Ανάμεσα στους ανθρώπους που ευχήθηκαν στον Θάνο Καλλίρη ήταν και η Ναταλία Γερμανού με την οποία είχε μαζί της σχέση για πεντέμιση χρόνια.

    Η ραδιοφωνική παραγωγός, στιχουργός και παρουσιάστρια έγραψε στις ευχές της: «Χρόνια πολλά είδωλο της pop, αγάπη της νιότης μου», το οποίο συνόδευσε με δύο κόκκινες καρδιές.

    Δείτε τις ευχές της Ναταλίας Γερμανού και την απάντηση του Θάνου Καλλίρη

    Φλίγκος
    natalia_germanou_2903856144549255842
    kaliris-story

    Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με την Ελένη Γεωργούση, η οποία είναι 20 χρόνια μικρότερή του. Ο τραγουδιστής σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ» είχε πει για τη σχέση τους:

    «Γνωριστήκαμε πριν από πολλά χρόνια, το 2007, σε μια κοινή παρέα. Μας σύστησε ένας φίλος. Αυτή η παρέα υπήρξε χαλαρά, δηλαδή βρισκόµασταν πού και πού για ένα ποτό. Παραµείναµε φίλοι µέχρι τον Ιανουάριο του 2018, οπότε και γίναµε ζευγάρι.

    Μας έφεραν κοντά δυο γεγονότα. Ότι η Ελένη συµπτωµατικά ξεκίνησε να εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο ενός καλού µου φίλου αλλά και το ότι τον Δεκέµβριο του 2017 έχασα τη μητέρα µου και η Ελένη ήταν κοντά µου. Ταιριάζουµε σε όλα. Είµαστε δυο διαφορετικές ηλικίες, από διαφορετικά µέρη.

    Η Ελένη από το Αλιβέρι και εγώ από την Αθήνα. Δεν έχουµε τίποτα κοινό, αλλά έχουµε τόσο πολλά κοινά. Κι αυτό είναι το µαγικό. Αυτό που σίγουρα µας ενώνει και είναι το αλατοπίπερο και το ελιξίριο στη σχέση µας είναι το χιούµορ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ: Πάτρα, Αίγιο. Κάτω Αχαΐα: Αγορές σε μαρασμό!

    Του Δημήτρη Γ. Παλούμπη   Η ιδιότητα ορισμένων από εμάς ως...

    Πάτρα: Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μιχάλη Ψύλου

    Ο Μιχάλης Ψύλος, διευθυντής του «naftemporiki.gr», στο νέο βιβλίο του «Ρετζέπ...

    Πέτρος Φιλιππίδης: Ένταση στη δίκη – «Είχε σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους» κατέθεσε ο Γιώργος Χριστοδούλου

    Ανέβηκαν οι τόνοι στην πολύκροτη δίκη. Πέτρος Φιλιππίδης και Άννα Μαρία...