Θάνος Κιούσης: Η σύζυγος είναι αυτή που σφραγίζει και βάζει τα όρια

    Ημερομηνία:

    Ο Θάνος Κιούσης έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Weekenders» το πρωί της Κυριακής 20 Οκτωβρίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

    Ο παρουσιαστής είπε αρχικά ότι στη μηχανή αναζήτησης του Google δίπλα στο όνομά του εμφανίζει τη λέξη διαζύγιο, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως η σχέση με τη σύζυγό του είναι πολύ καλή. Επίσης, τόνισε ότι εκείνη είναι που βάζει τα όρια σε ό,τι αφορά τα παιδιά τους, αφού όπως τόνισε όταν προσπαθεί να σοβαρέψει ο λόγος του δεν περνάει.
    Όπως δήλωσε: «Μου είπε η γυναίκα μου, κοίταξε τι βγάζει η Google. Αν γράψεις Κιούσης, μετά γράφει διαζύγιο. Δεν ξέρω. Είναι μία χαρά όλα. Δεν υπάρχει διαζύγιο παιδιά, δεν υπάρχει τίποτα! Μία ωραία οικογένεια με δύο παιδάκια και πάρα πολύ καλά όλα». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάνουμε πολλή πλάκα μεταξύ μας σε βαθμό που εγώ δεν είμαι πια ο κακός – αυστηρός μπαμπάς. Όταν θέλω να σοβαρέψω, πλέον δεν περνά ο λόγος μου τόσο πολύ. Η σύζυγος είναι αυτή που σφραγίζει και βάζει τα όρια».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αστυνομικός της Βουλής: Συνεχίζει και αρνείται τις κατηγορίες για τον βιασμό των παιδιών του – «Όταν δικαιωθεί, θα τα ζητήσει πίσω»

    Ενώπιων της 24ης ανακρίτριας βρέθηκε την Παρασκευή (27.06.2025) ο αστυνομικός της Βουλής με...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρός 49χρονος – Τον βρήκαν… μια μέρα μετά

    Τραγικό θάνατο βρήκε στην Συκούλα Αμφιλοχίας, 49χρονος οδηγός σε...

    Παραδοσιακό γλέντι στην Πιτίτσα

    Ένα όμορφο και ξεχωριστό γλέντι, με τραγούδια και χορούς...

    Άγριος καβγάς ζευγαριού όταν η σύζυγος κατηγόρησε τον άνδρα της ότι έχει ομόφυλη σχέση

    Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε ζευγάρι στον Βόλο για...