The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού

    Ημερομηνία:

    Οι 7 διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες της Έλενας Παπαρίζου, του Σάκη Ρουβά, του Πάνου Μουζουράκη και του του Κωνσταντίνου Αργυρού, ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν για να διεκδικήσουν τη μεγάλη νίκη.

    Ο τελικός διεξήχθη σε τρεις φάσεις. Στη δεύτερη φάση, θα συνέχισαν μόνο τέσσερις διαγωνιζόμενοι. Την πρόκριση πήραν ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

    Στην τελική ευθεία λοιπόν βρέθηκαν η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Έτσι αποκλείστηκε και ο Σάκης Ρουβάς από τον τελικό.

    Δείτε τις εμφανίσεις των δύο φιναλίστ οι οποίες αποδείχτηκαν καθοριστικές για την απόφαση του κοινού σε ό,τι αφορά εκείνη που θα έπαιρνε τη μεγάλη νίκη.

    Η Μαρία Σακελλάρη τραγούδησε το «I’ d rather go blind»

    Η Dodona ερμήνευσε «I put a spell on you»

    Η βραδιά πάντως τα είχε όλα. Συγκίνηση, αγωνία, λάμψη αλλά και πολύ χιούμορ από τους coaches οι οποίοι κατάφεραν για ακόμα μία χρονιά να κρατήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αμείωτο.

    Τελικά η μεγάλη νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού αναδείχθηκε η Μαρία Σακελλάρη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Προσευχηθείτε για μένα» – Το τελευταίο μήνυμα του δικαστή Φρανκ Κάπριο πριν φύγει από τη ζωή

    Ο διάσημος Αμερικανός δικαστής Φρανκ Κάπριο, που έγινε διεθνώς γνωστός μέσα από...

    Έρχεται απίστευτο deal στην αυτοκίνηση – Σε συζητήσεις για πιθανή συνεργασία BMW και Mercedes

    Mercedes-Benz και BMW μοιράζονται μία από τις πιο ιστορικές...

    ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΑΤΡΑΣ: «Πάτος» ο απολογισμός των θερινών εκπτώσεων (Ηχητικό)

    Οι θερινές εκπτώσεις στην Πάτρα ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες,...

    e-ΕΦΚΑ: Στις 25 Αυγούστου καταβάλλονται αναδρομικά ποσά σε συνταξιούχους

    Τη Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2025 θα πραγματοποιηθεί η καταβολή...