«Θέλει δεν θέλει, θα ομολογήσει και για τον Παναγιώτη μου» λέει για την Μουρτζούκου η Πόπη, μητέρα του παιδιού – «Το δικό μου φταίξιμο είναι που έλειψα οκτώ λεπτά»

    Ημερομηνία:

    Την πόρτα της ανακρίτριας Πάτρας θα περάσει αύριο, Κυριακή, η Ειρήνη Μουρτζούκου, για τις δολοφονίες των τεσσάρων παιδιών, την ώρα που αναμένεται το πόρισμα της τριμελούς επιτροπής ιατροδικαστών για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη.

    Και καθώς ετοιμάζει την απολογία της, η Πόπη, μητέρα του άτυχου παιδιού, ξέσπασε στην κάμερα του «Φως στο Τούνελ», λέγοντας πως, «θέλει δεν θέλει», η 25χρονη από την Αμαλιάδα θα ομολογήσει και για το παιδί της.

    GLEARNET

    Η ίδια θυμάται το 15 μηνών παιδί της που χάθηκε μπροστά στα μάτια της κατηγορούμενης, η οποία, παρά τις πιεστικές ερωτήσεις των έμπειρων αστυνομικών, δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι το πείραξε. «Το πίστευα ότι θα παραδεχτεί πως σκότωσε τα παιδιά. Τώρα βέβαια λέει πως ξέσπαγε στα παιδιά, επειδή τσακωνόταν με τη μητέρα της. Τι είναι αυτά; Με τι ψυχή το έκανε αυτό; Για τον Παναγιώτη μου, θέλει δεν θέλει, θα ομολογήσει, όπως έκανε και για τα άλλα αγγελούδια» αναφέρει με σπασμένη φωνή.

    Ο θυμός της ξεχειλίζει, σε ερώτηση τι θα γινόταν, αν συναντούσε τώρα την Ειρήνη Μουρτζούκου: «Μία που θα τη δω μπροστά μου και μία που δεν θα την παίρνουν από τα χέρια μου. Όλα αυτά που λέει για τη μητέρα της είναι “θέατρο”. Κάτι άλλο συμβαίνει, γιατί όλα αυτά που λέει δεν “κολλάνε”. Κάτι σκέφτεται και την ώρα εκείνη το έκανε. Ίσως να ήταν θυσία. Όπως και να ’χει όμως, αν έχεις κάποιο πρόβλημα με εμένα, λύσε το με εμένα, όχι με τα παιδιά. Αν θες, βασάνισε εμένα, όχι τον Παναγιωτάκη. Τι της έφταιξαν οι αθώες ψυχούλες; Ήταν πέντε αγγελούδια. Για μένα, δεν της αξίζει φυλάκιση».

    Ποτέ δεν την είχα δει να τσακώνεται με τη μητέρα της μπροστά μου. Η μητέρα της, όπως άκουσα όταν βγήκε στα κανάλια μετά τον θάνατο του Παναγιωτάκη, είχε υποψίες ότι της σκότωσε το παιδί. Για μένα, αυτό ήταν το λάθος της. Έπρεπε να μου είχε μιλήσει, γιατί την είχα μέσα στο σπίτι μου και είχα δύο παιδιά» λέει ακόμη.

    Κλείνοντας, η Πόπη μιλάει για το δικό της λάθος: «Το δικό μου φταίξιμο είναι το εξής: γιατί να λείψω αυτά τα οχτώ λεπτά; Κατάλαβα πως η κοπέλα δεν είναι καλά ψυχολογικά μετά τον θάνατο του Παναγιώτη. Μία μου έδειχνε το καλό της πρόσωπο και μία το κακό της. Εκείνη την περίοδο απειλούσε, χτυπούσε και μου έλεγε ότι έχει “ολόκληρο στρατό από πίσω της”. Ποτέ δεν φοβήθηκα για εμένα. Ένα παιδί μου έχει απομείνει και γι’ αυτό δεν μιλούσα τόσο καιρό»…

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θάνατος εγκύου στην Άρτα: Τα αναπάντητα ερωτήματα της τραγωδίας – Κλήθηκαν για κατάθεση οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου

    Παρουσία του ιατροδικαστή, της αστυνομίας και των συγγενών πραγματοποιήθηκε...

    Δυτ. Ελλάδα: Μοιραία εκτροπή για γυναίκα με δίκυκλο! ΤΡΑΓΩΔΙΑ

    Θανατηφόρο τροχαίο χθες αργά το βράδυ στο δρόμο προς...

    Ο Προαστιακός που Εξαφάνισε το Τρένο – Εκπληκτικό βίντεο… για την κατάντια της Πάτρας

    Η αρχική σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας-Πάτρας ολοκληρώθηκε σε μόλις 5...

    Αυξημένη η κίνηση στον Αραξο – Στις 25.10 το τελευταίο δρομολόγιο

    Σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι το αεροδρόμιο του Αράξου θα...