Θέμης Μπάκας: “Απαράδεκτη απόφαση υποβαθμίζει το Γενικό Λύκειο Βραχναιίκων”

Ημερομηνία:

Σε ανάρτησή του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μπάκας αναφέρει:

Ανάστατη, απολύτως δικαιολογημένα, είναι η μαθητική κοινότητα των Βραχναιίκων από την αιφνιδιαστική κατάργηση της Θεωρητικής Κατεύθυνσης της Γ’ Λυκείου στο Λύκειο της περιοχής, με επίκληση του μικρού αριθμού μαθητών σε αυτή.
Οι μαθητές/τριες έχουν ήδη ξεκινήσει να παρακολουθούν αυτή την κατεύθυνση από την προηγούμενη χρονιά, στη Β΄ Λυκείου.
Είναι, αν μη τι άλλο, κατακριτέο το γεγονός εν μία νυκτί να αποφασίζεται ερήμην όλων – μαθητών, γονέων – εκπαιδευτικών – η κατάργηση του τμήματος και μάλιστα την τελευταία χρονιά της Γ΄ Λυκείου, όταν τα παιδιά μπαίνουν στην τελική ευθεία για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Είναι προφανές ότι η αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος και η μετακίνηση των μαθητών σε όμορο σχολείο θα τα ταλαιπωρήσει, θα τους στερήσει πολύτιμο χρόνο και θα επιβαρύνει οικονομικά τις οικογένειές τους.
Ως εκ τούτου, αυτή η απαράδεκτη απόφαση που υποβάλλει τους μαθητές σε μεγάλη ψυχική φόρτιση, αλλά και υποβαθμίζει το Γενικό Λύκειο Βραχναιίκων, ένα από τα καλύτερα σχολεία της Πάτρας, θα πρέπει να αναθεωρηθεί.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Οι 93 πίνακες που αξίζει να δει κανείς μία φορά στη ζωή του

Η λίστα αυτή της Figaro γεννήθηκε από μια απλή...

Ερχεται νέα καταιγίδα ακρίβειας – Πίεση από ενέργεια, πρώτες ύλες και ακριβότερο χρήμα

Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα η λίστα των προμηθευτών...

Έντεκα μηνύσεις για παράνομη άσκηση επαγγέλματος σε διαιτολόγο-διατροφολόγο – 9 υποθέσεις αφορούν τα social media

Έντεκα μηνύσεις για παράνομη άσκηση του επαγγέλματος του διαιτολόγου-διατροφολόγου...

Εσείς πλένετε τις πετσέτες και τα σεντόνια όσο συχνά χρειάζεται;

Τα σεντόνια και πετσέτες δεν πλένονται όσο συχνά συστήνουν...