Θέμης Μπάκας: Στις κάλπες με δημοκρατική ηθική

Ημερομηνία:

Σε δήλωση για την αυριανή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη συνέδρωνστον ΣΥΡΙΖΑ προέβη ο Πολιτευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θέμης Μπάκας, τονίζοντας:

“Αύριο καλούμαστε να ψηφίσουμε για την επανίδρυση , τη βαθιά ανανέωση και εν κατακλείδι την αναγέννηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ακολουθώντας την προτροπή του φυσικού μας ηγέτη Αλέξη Τσίπρα.

Ως μέλη οφείλουμε με δημοκρατική λογική και ενσυναίσθηση να προσέλθουμε στις κάλπες των οργανώσεων μας,ώστε να αναδείξουμε τους συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν τις αξίες και τα ιδανικά της δημοκρατίας, της κοινωνικής συνοχής και της πραγματικής όσμωσης με την αντίξοη καθημερινότητα που βιώνουν οι πολίτες .

Όλοι μας οφείλουμε να συμμετάσχουμε σε μια δημοκρατική διαδικασία, χωρίς αστερίσκους και αποκλεισμούς.”

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ποζάρει γυμνή στον Άγιο Δομίνικο και ανεβάζει τη θερμοκρασία

Τις ομορφιές του Αγίου Δομίνικου απολαμβάνει αυτές τις ημέρες...

Euroleague: Μεγάλα «διπλά» για Μπαρτσελόνα, Βαλένθια και Παρί, νίκες για Φενέρμπαχτσε και Μπάγερν

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίστηκε την Πέμπτη (5/11) η 10η...

Αλλαγή χρόνου με «Voice» (;) στο Σύνταγμα

Με το «Voice» θα μπει το 2027 στη χώρα...