Θεοδωρικάκος: Έρχονται πρόστιμα σε 14 μεγάλες αλυσίδες για παραπλανητικές εκπτώσεις στην Black Friday

    Ημερομηνία:

    Για τις εκπτώσεις της Black Friday στην ελληνική αγορά, μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.

    Μιλώντας στον Real FM ο κύριος Θεοδωρικάκος είπε ότι μετά από ελέγχους που έγιναν σε 14 μεγάλες αλυσίδες για τις εκπτώσεις της Black Friday, διαπιστώθηκαν παραπλανητικές εκπτώσεις.

    Φλίγκος

    Όπως είπε, θα ανακοινωθούν πρόστιμα σε 14 πασίγνωστες αλυσίδες και καταστήματα για κόλπα και πλασματικές πρόσφορες στην Black Friday.

    Ο νόμος προβλέπει πρόστιμο ως 1,5 εκατ ευρώ ανά περίπτωση, ενώ αν είναι πάνω από 50.000 ευρώ, ανακοινώνονται και ονόματα.

    Ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ακόμα ότι «μετά από έλεγχους σε 26 σούπερ μάρκετ, πολυεθνικές και βιομηχανίες τροφίμων, έρχονται πρόστιμα και για κόλπα στα ράφια και υπερβολικό κέρδος».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...