Θερμοκρασίες έως 20 βαθμούς σε ολόκληρη τη χώρα

Ημερομηνία:

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα επικρατήσουν την Πέμπτη σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο.

PHILOXENIA

Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 2 έως 19, στην Ήπειρο από 4 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 18 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο και στον Κορινθιακό 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αχαϊα: Η εορτή της Παναγίας στο Σανταμέρι – φωτο

Εγραψε ο Βασίλης Οικονομόπουλος: Σήμερα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της...

Ιερά αγρυπνία στον κατάμεστο Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Πατρών

Εγραψε η δημοτική σύμβουλος Πατρέων Μάχη Σιώρου: Χρόνια πολλά, καλά...

Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Ομπλού – φωτο

Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή...