Θέση εργασίας Συμβούλου ομορφιάς στο αεροδρόμιο της Ρόδου

    Ημερομηνία:

    Μεγάλη εταιρεία καλλυντικών αναζητά Σύμβουλο Ομορφιάς για το αεροδρόμιο της Ρόδου.

    Ο/ Η κάτοχος της θέσης εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών που επισκέπτονται τον χώρο πώλησης των προϊόντων, έχει άριστη γνώση των προϊόντων, υπηρεσιών και εκάστοτε προωθητικών ενεργειών της εταιρείας, παρέχει συμβουλές περιποίησης του δέρματος, προτείνει και δειγματίζει τα κατάλληλα προϊόντα εξηγώντας τους τρόπους χρήσης αυτών, ανεφοδιάζει τα ράφια και διατηρεί το σημείο που διατίθεται για την εταιρεία στον χώρο του Αεροδρομίου σε άριστη κατάσταση.

    Προσόντα: απαραίτητη εμπειρία 2- 3 ετών σε αντίστοιχη θέση (ιδανικά στον χώρο του Αεροδρομίου)

    Επιθυμητό Πτυχίο ΤΕΙ/ΙΕΚ Αισθητικής

    Επιθυμητή η γνώση χειρισμού ταμείου

    Εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας, πώλησης και μετάδοσης της φιλοσοφίας και των αξιών της εταιρείας

    Πελατοκεντρική αντίληψη

    Άριστη γνώση της Αγγλικής (επιθυμητή η γνώση άλλων γλωσσών)

    Η εταιρία προσφέρει: ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών Bonus πωλήσεων βάσει επίτευξης στόχων, διαρκή συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα  και συμμετοχή στα εταιρικά προγράμματα wellBEEing (We Care 4 U)

    Εάν σας ενδιαφέροει η θέση και θεωρείτε ότι προσιδιάζει στο επαγγελματικό σας προφίλ, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση biografiko@oaed.gr με την ένδειξη στο θέμα “Κωδικός θέσης 87”. Προσοχή! Στο θέμα του μηνύματός σας θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά ο κωδικός της θέσης. Σε αντίθετη περίπτωση το βιογραφικό σας δεν μπορεί να αξιοποιηθεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Κέιτ Μίντλετον χωρίς περιστροφές- H σκληρή αλήθεια για τον καρκίνο και οι αντιδράσεις του κόσμου

    Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε ξανά, μετά από την αιφνίδια απόσυρσή της...

    Πώς διαλέγουμε καλό καρπούζι

    Το καρπούζι είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής του ελληνικού καλοκαιριού...

    Συγκλονισμένο το Ισραήλ από βίντεο με ομήρους της Χαμάς: «Είμαστε νεκροί που περπατούν, δεν νιώθουμε άνθρωποι πια»

    Όσο εντείνονται οι διπλωματικές προσπάθειες των ΗΠΑ, του Κατάρ...