Θεσσαλία: Σε αργία για χρηματισμό έξι υπάλληλοι της Περιφέρειας

    Ημερομηνία:

    Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία έξι υπάλληλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

    Στους εν λόγω υπαλλήλους είχε επιβληθεί η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο με παράλληλη επιβολή διοικητικών κυρώσεων για την τέλεση πειθαρχικών παραπτωμάτων, και ο Περιφερειάρχης υπέγραψε σήμερα την διαπιστωτική πράξη με την οποία τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία.

    Τα παραπτώματα αυτά σχετίζονται με την παράβαση καθήκοντος όπως αυτό προσδιορίζεται από τον πειθαρχικό και ποινικό κώδικα, την απόκτηση οικονομικού ανταλλάγματος προς όφελος τρίτου προσώπου, της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της χρησιμοποίησης της δημοσιοϋπαλληλικής ιδιότητας για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων τρίτων προσώπων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ: Γιατί βλέπουμε περισσότερο και κάνουμε λιγότερο – Τι έχει αλλάξει σήμερα

    Τριάντα σχεδόν χρόνια πίσω, το 1993 για την ακρίβεια,...

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Γνωστός Πατρινός δημοσιογράφος… έγινε πιλότος!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9-2/

    Πάτρα – φωτό: Ο Αγιος Ανδρέας έχει “ντυθεί” Χριστουγεννιάτικα

    Ένας μήνας και κάτι... τόσο απομένει για τα Χριστούγεννα και...

    ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΥΙΑΣ: Κατέγραψαν σε βίντεο όσους πετούν σκουπίδια στο γήπεδο

    Εχουν βρει τον μπελά τους οι κάτοικοι πέριξ της...