Θεσσαλία: Σε αργία για χρηματισμό έξι υπάλληλοι της Περιφέρειας

    Ημερομηνία:

    Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία έξι υπάλληλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

    Στους εν λόγω υπαλλήλους είχε επιβληθεί η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο με παράλληλη επιβολή διοικητικών κυρώσεων για την τέλεση πειθαρχικών παραπτωμάτων, και ο Περιφερειάρχης υπέγραψε σήμερα την διαπιστωτική πράξη με την οποία τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία.

    Τα παραπτώματα αυτά σχετίζονται με την παράβαση καθήκοντος όπως αυτό προσδιορίζεται από τον πειθαρχικό και ποινικό κώδικα, την απόκτηση οικονομικού ανταλλάγματος προς όφελος τρίτου προσώπου, της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της χρησιμοποίησης της δημοσιοϋπαλληλικής ιδιότητας για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων τρίτων προσώπων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Βανδάλισαν γνωστό κατάστημα του κέντρου, στην οδό Ερμού – φωτό

    Στην οδό Ερμού σημειώθηκε βανδαλισμός του εορταστικού στολισμού του καταστήματος Δούρου. Νεαρός...

    Οι κρεοπώλες της Πάτρας στηρίζουν Αγρότες και Κτηνοτρόφους

    Ο Σύλλογος Κρεοπωλών Πατρών και περιχώρων  « Οι Ταξιάρχες»...

    ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ανέβασαν τρακτέρ στην Πατρών – Πύργου! Κλείνει επ’ αόριστον ο δρόμος

    Με τρακτέρ ανέβηκαν τελικά στην Πατρών Πύργου οι αγρότες...

    Λάρισα: Επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ

    Ένταση είχαμε τα ξημερώματα στη Λάρισα, όπου μέλη του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν στα...