Θεσσαλία: Σε αργία για χρηματισμό έξι υπάλληλοι της Περιφέρειας

    Ημερομηνία:

    Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία έξι υπάλληλοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

    Στους εν λόγω υπαλλήλους είχε επιβληθεί η πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο με παράλληλη επιβολή διοικητικών κυρώσεων για την τέλεση πειθαρχικών παραπτωμάτων, και ο Περιφερειάρχης υπέγραψε σήμερα την διαπιστωτική πράξη με την οποία τίθενται σε αυτοδίκαιη αργία.

    Τα παραπτώματα αυτά σχετίζονται με την παράβαση καθήκοντος όπως αυτό προσδιορίζεται από τον πειθαρχικό και ποινικό κώδικα, την απόκτηση οικονομικού ανταλλάγματος προς όφελος τρίτου προσώπου, της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της χρησιμοποίησης της δημοσιοϋπαλληλικής ιδιότητας για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων τρίτων προσώπων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Σεμινάριο για φορείς του Τουρισμού (Φωτο)

    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από φορείς του τουρισμού πραγματοποιήθηκε την...

    Πάτρα: Παναναπηρική συγκέντρωση από τοπικούς φορείς

    Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος της ΟΓΕ) καλεί...

    Πάτρα: Συνεδριάζει την Τετάρτη το Περιφερειακό Συμβούλιο

    Συζήτηση με αφορμή την καθιέρωση της 3ης Δεκεμβρίου ως...

    Κωνσταντίνα: «Είχε τέτοια εμμονή, που μου έγραφε ότι έφυγε από την Αθήνα γιατί τον χώρισα»

    Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν το πρωί...