Θεσσαλονίκη: 64χρονος έκρυβε στο γκαράζ του σπιτιού του ναρκωτικά και όπλα

    Ημερομηνία:

    Για διακίνηση, αποθήκευση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων συνελήφθη ένας 64χρονος ημεδαπός στην ανατολική Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα σε περιοχή του δήμου Θέρμης.

    Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος άνδρας, ο οποίος έκρυβε στο γκαράζ του σπιτιού του περίπου 165 γραμμάρια ηρωίνης, άλλα 30 γραμμάρια κοκαίνης, 4,2 γραμμάρια κάνναβης, ένα πιστόλι με γεμιστήρα και έξι φυσίγγια, ένα σπρέι πιπεριού και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

    Επίσης κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιοι τιμήθηκαν με τα Greek Shipping Awards 2025: Μια βραδιά για τη ναυτιλία μέσα σε μια χρονιά αναταράξεων (pics)

    Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η τελετή των Greek Shipping Awards...

    Το νέο trend στην Αθήνα: πίτσα, μπέργκερ, κοκτέιλ και disco

    Στο Burger Disco Club, λίγα μόλις μέτρα από την Ερμού,...

    Αχαϊα: Που θα κάνουν μπλόκο σήμερα οι αγρότες

    Παραμένουν και επιμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Δυτ....