Θεσσαλονίκη: Άντρας περιφερόταν με κράνος και μανδύα στο κέντρο της πόλης (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με το θέαμα που αντίκρυσαν το απόγευμα της Δευτέρας.

    Ένας άντρας, φορώντας «μανδύα» και ένα άσπρο κράνος και με τα χέρια του ανοιχτά σχηματίζοντας σταυρό, περιφερόταν στο κέντρο της πόλης ανάμεσα στους πολίτες που τον κοιτούσαν αποσβολομένοι.

    Μάλιστα, κάποιοι του απυήθυναν τον λόγο ρωτώντας να μάθουν την αιτία μιας τόσο ιδιαίτερης αμφίεσης, χωρίς ωστόσο να λάβουν μια απάντηση. Ο άντρας με το κράνος στο κεφάλι δε μίλησε σε κανέναν, ενώ οι περαστικοί σχολίαζαν μεταξύ τους μήπως πρόκειται για κίνηση διαμαρτυρίας ή για διαφημιστική παρουσίαση κάποιας επιχείρησης. Κανένα τέτοιο σενάριο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

    Φλίγκος

    Όπως σημειώνει το politic.gr, ο «χιτώνας» που φορούσε ο περίεργος άντρας φαίνεται πως είναι ο ίδιος με εκείνον που είχε τοποθετηθεί στα κάγκελα στην περιοχή της Καμάρας, όπου βρισκόταν αφημένος για μήνες στο πλαίσιο καλλιτεχνικής δράσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε στα ΑΤΜ από 15 έως 19 Σεπτεμβρίου

    Συνολικά 74.662.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 88.722 δικαιούχους από...

    Eurobasket: Η ανάρτηση του Σενγκούν με τον Κεμάλ μετά την πρόκριση κόντρα στην Ελλάδα και το σχόλιο «Δεν θα ήταν ωραίος καιρός για θάλασσα;»

    Η Εθνική Τουρκίας προκρίθηκε χθες βράδυ στον τελικό του Eurobasket για πρώτη φορά...

    Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγκαλιά με τα τρία της παιδιά λίγο πριν από το πρώτο κουδούνι – «Back to school»

    Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Σταματίνα...

    Πάτρα: “Αρπάχτηκαν” με μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο σήμερα τα ξημερώματα

    Aιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής,  έξω από...