Θεσσαλονίκη: Απείλησε την πρώην σύζυγό του για να τον αφήσει να ζήσει με την ερωμένη του

    Ημερομηνία:

    Ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε άντρα που απείλησε την εν διαστάσει σύζυγό του για να τον αφήσει ήσυχο ώστε να συνεχίσει τη ζωή του με τη νέα του σύντροφο.

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άντρας, στις 15 Νοεμβρίου, έστειλε απειλητικά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης λογίστριας, λέγοντας «θα έρθω στο γραφείο να σε κάνω ξεφτίλα, θα δεις τι θα σου κάνω, κ.α.», ενώ αιτία αυτών των μηνυμάτων φαίνεται πως ήταν η ερωτική αντιζηλία.

    Φλίγκος

    Όπως ανέφερε η μηνύτρια στους δικαστές, ο κατηγορούμενος έχει ασκήσει σωματική βία σε βάρος της στο παρελθόν, ενώ όταν έκαναν προσπάθειες για παιδί με εξωσωματική, εκείνος είχε συνάψει κρυφά ερωτική σχέση με άλλη γυναίκα η οποία, μάλιστα, έμεινε έγκυος από εκείνον.

    «Στη δεύτερη εξωσωματική προσπάθεια εκείνος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, όμως ερχόταν και μου έλεγε ότι θέλει να γυρίσει πίσω. Την άφησε έγκυο και το ανακάλυψα. Ένα μήνα νωρίτερα έχασα το παιδί για λόγους υγείας και ένα μήνα μετά έμαθα ότι είναι έγκυος η κοπέλα. Τότε τις έστειλα φωτογραφίες, ηχογραφήσεις και μηνύματα, γιατί μου έλεγε ότι δε τρέχει τίποτα. Εκείνος άρχισε να με απειλεί επειδή το έκανα. Φοβάμαι να βγω έξω γιατί με απειλεί ακόμη και στη δουλειά», είπε η γυναίκα.

     

    Η κατάθεση της μηνύτριας στη συνέχεια έγινε… επεισοδιακή, αφού άρχισε να φωνάζει προς τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου που της απηύθυνε ερωτήσεις, όπως προβλέπει η διαδικασία, ενώ κάποια στιγμή… «σωριάστηκε» μπροστά από την έδρα, όμως συνήλθε μόνη της ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα.

    GLEARNET

    Στη συνέχεια της διαδικασίας και ενώ είχε ολοκληρωθεί η κατάθεσή της, η γυναίκα άρχισε να φωνάζει ξανά μέσα στη δικαστική αίθουσα, όταν ο συνήγορος υπεράσπισης προσκόμισε μηνύματα που έστειλε η ίδια στον κατηγορούμενο λίγες ημέρες νωρίτερα και του ζητούσε να βρεθούν και να συνευρεθούν ερωτικά. Η πρόεδρος του δικαστηρίου την προειδοποίησε πως αν δεν επιδείξει κόσμια συμπεριφορά τότε οι αστυνομικοί θα την οδηγήσουν εκτός αίθουσας.

    «Έχω απαυδήσει» είπε στην απολογία του

    Στην απολογία του ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι έστειλε απειλητικά μηνύματα στο κινητό της πρώην συζύγου του, όμως υποστήριξε ότι το έκανε για να σταματήσει να τον ενοχλεί και να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του.

    «Έστειλα τα μηνύματα για να με αφήσει ήσυχο, έχω απαυδήσει. Έφυγα τον Ιούνιο από το σπίτι και με ηρεμώ τρόπο της ζητάω να λύσουμε το σύμφωνο συμβίωσης γιατί έχω άλλη σχέση και είναι έγκυος. Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν θύμα της. Ήθελα να ξεκόψω από εκείνη γιατί αυτή η κατάσταση είναι άρρωστη. Της έλεγα να τελειώσουμε και αυτή δεν ήθελε, εξοργίστηκε όταν πήγα να το τελειώσω μόνος μου και περισσότερο όταν έμαθε ότι η κοπέλα είναι έγκυος, τότε ”έχασε την μπάλα”. Ερχόταν σπίτι, στην καφετέρια, έψαχνε το αυτοκίνητο μου, έκανε πολλά σκηνικά» υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

    Ο ίδιος ισχυρίστηκε τα εξής στο δικαστήριο: «Δεν ήθελα να την απειλήσω, ήθελα απλά να σταματήσει, κάθε μέρα γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν έχω χτυπήσει ποτέ στη ζωή μου άνθρωπο. Είμαι υδραυλικός και με έχει κάνει παντού ξεφτίλα. Έρχεται στην καφετέρια και με χτυπάει με σφαλιάρες, ”τραμπουκίζει” την κοπέλα μου, φωνάζει. Θέλω να τελειώνω από αυτήν την κυρία, δε θέλω τίποτα πλέον. Δεν ήθελα να την απειλήσω όμως με έχει φτάσει στο αμήν, με έχει κάνει παντού ξεφτίλα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία με μάνα 4 παιδιών! Επαθε ανακοπή αλλά το ασθενοφόρο… είχε τροχαίο! “|Εσβησε” η γυναίκα

    Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μια 50χρονη γυναίκα...

    Diesel τέλος: Γιατί εξαφανίζεται από τα πρατήρια έως το 2030

    Τέλος εποχής για το diesel φαίνεται να πλησιάζει, καθώς οι ενδείξεις...

    ΕΕ: Μία στις πέντε συντάξεις κάτω από το όριο φτώχειας – «Καμπανάκι» για μεταρρυθμίσεις

    Η φτώχεια ενδέχεται να καταστεί ο κανόνας για πολλούς Ευρωπαίους πολίτες...

    “Οξύγονο” από τις ταξιδιωτικές εισπράξεις -12,18 δισ. ευρώ στα ταμεία στο 7μηνο

    Ρεκόρ κατέγραψαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στο επτάμηνο του 2025....