Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα τα ξημερώματα, δύο παιδια τραυματίστηκαν

    Ημερομηνία:

    Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στην Θεσσαλονίκη όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα σε μονοκατοικία στην οδό Μανώλη Ανδρόνικου στην Πολίχνη.

    Η φωτιά, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκλήθηκε από ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα (σόμπα), κατέστρεψε ένα δωμάτιο του σπιτιού, ενώ η οικογένεια που βρισκόταν εντός κατοικίας κατάφερε να βγει σώα με τη βοήθεια του γείτονα.

    Η οικογένεια βρισκόταν μέσα στο σπίτι με τα δύο παιδιά, ηλικίας 14 και 12 ετών.

    GLEARNET

    Τα παιδιά, που φέρουν ελαφρά εγκαύματα στα χέρια, μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες με την κατάστασή τους να μην είναι σοβαρή.

    Η πυροσβεστική υπηρεσία έσπευσε άμεσα στο σημείο με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. Η φωτιά προκάλεσε υλικές ζημιές μόνο στο δωμάτιο, ενώ δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί.

    Αξιοσημείωτο είναι ότι η έγκαιρη αντίδραση του γείτονα, που βοήθησε τα παιδιά να βγουν από το σπίτι πριν φτάσει η πυροσβεστική, αποδείχθηκε καθοριστική για την ασφάλεια της οικογένειας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    7 απλοί τρόποι για να δείχνεις και να νιώθεις καλύτερα μέσα σε 24 ώρες

    Τον τελευταίο καιρό και λόγω της κατάστασης που επικρατεί,...

    Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της κόντρας Άδωνι-Ζωής

    Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε στα νέα «πυρά» που...

    Global Sumud Flotilla: Καταγγελίες ακτιβιστών για βασανιστήρια από το Ισραήλ- «Δεν κατάφεραν να μας σπάσουν»

    Σοβαρές καταγγελίες για απάνθρωπη μεταχείριση από τις ισραηλινές αρχές...

    Αυτά είναι τα παρατσούκλια των κατοίκων ανά ελληνική πόλη – Από πού προέρχονται

    Σίγουρα έχετε ακούσει μερικά από τα παρατσούκλια αλλά ας...