Θεσσαλονίκη: Γράμμα σε μπουκάλι βρέθηκε στον Θερμαϊκό – Το τάμα για τον ανεκπλήρωτο έρωτα

    Ημερομηνία:

     

    Σαν σενάριο ταινίας… Μία μοναδική «ανακάλυψη» επιφύλασσε ο εθελοντικός καθαρισμός τμήματος της ακτής Θερμαϊκού στην Πυλαία, στη Θεσσαλονίκη από την ομάδα The Cleaningans.

    Η δημοσιογράφος του Ράδιο Θεσσαλονίκη Χριστιάνα Μανιάτη που συμμετείχε στη δράση, βρήκε ένα κλειστό πλαστικό μπουκάλι το οποίο περιείχε στο εσωτερικό του ένα σημείωμα.

    Ανοίγοντάς το, ήταν σαν να άνοιγε τις σελίδες ενός παραμυθιού.

    Ο αποστολέας γράφει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, rthess.gr, για τον ανεκπλήρωτο έρωτά του…. Παραλήπτης ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ο Πανορμίτης, για του οποίου τη βοήθεια προσεύχεται.

    Και μπορεί η κατάληξη του μπουκαλιού να ήταν η ακτογραμμή του Θερμαϊκού, ποιος ξέρει όμως ποια ήταν η κατάληξη της ιστορίας αγάπης που περιγράφει.

    Θεσσαλονίκη- γράμμα σε μπουκάλι

    Ποιος είναι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ο Πανορμίτης

    Σύμφωνα με την παράδοση, μπουκάλια πιστών με τις προσευχές τους από κάθε μέρος της γης φτάνουν στο νησί της Σύμης για τον Αρχάγγελο Μιχαήλ τον Πανορμίτη.

    Φτάνουν πάντοτε, σε όσους με πραγματική πίστη κάνουν το τάμα τους.

    Το Μοναστήρι βρίσκεται στο Νότιο άκρο του νησιού και είναι χτισμένο στον πανέμορφο όρμο του Πανόρμου.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγριογούρουνο έκοβε βόλτες στο Περιστέρι

    Την πρώτη φορά που ένα αγριογούρουνο εθεάθη στο Περιστέρι ήταν τον περασμένο Αύγουστο...

    Μία ανάσα πριν το μαιευτήριο η γνωστή ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της

    Η Κύπρια ηθοποιός, Χριστίνα Κυριάκου είναι μια ανάσα πριν φέρει στον...

    Ψωμί: Οι εκτιμήσεις για τις τιμές στους φούρνους

    Δεν αναμένεται να αυξηθεί το προσεχές διάστημα η τιμή...

    Πάτρα: Δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια Λιόπετα – Μετά τον Δημήτρη στα 27, “έφυγε” η Δήμητρα στα 26

    Βαρύ πένθος για την οικογένεια Λιοπέτα, η οποία μέσα...