Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε άνδρας που έκανε stalking στην πρώην σύζυγό του – «Δεν ξέρω γιατί τρομάζει που την παρακολουθώ» είπε

    Ημερομηνία:

    Η «σκιά» της εν διαστάσει συζύγου του έγινε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

    Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών και αποφασίστηκε η ποινή του να ανασταλεί επι τριετία.
    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος, ο οποίος εργαζόταν ως πολιτικό προσωπικό στην Ελληνική Αστυνομία, παρακολουθούσε την πρώην σύζυγό του, μη μπορώντας να δεχτεί ότι η γυναίκα συνέχισε τη ζωή της. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι την περασμένη Κυριακή, όταν η παθούσα υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

    Η γυναίκα περιέγραψε στο δικαστήριο την κατάσταση που βίωνε όλο αυτό το διάστημα, λέγοντας πως δεν ήθελε πλέον να τον βλέπει μπροστά της και ζητούσε να απαλλαγεί από την παρουσία του, καθώς δε σταματούσε να την ακολουθεί και να παρακολουθεί τη ζωή της.

    Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε προκλητικός, δείχνοντας να μην έχει αντιληφθεί τη συνέπεια των πράξεών του. «Την αγαπώ πάρα πολύ, είναι η ζωή μου όλη. Δεν ξέρω γιατί τρομάζει που την παρακολουθώ. Κάναμε τα πάντα μαζί», ανέφερε, παρόλο που τα τελευταία πέντε χρόνια δεν ζουν μαζί.

    «Το διαζύγιο δεν έχει βγει ακόμα. Πώς μπορεί να κάνει κάτι με άλλον άνδρα; Νομίζετε ότι μπορεί; Με έβγαλε αυθαίρετα από το σπίτι και εγώ κοιτάω να προσφέρω ό,τι μπορώ στην οικογένειά μου», συμπλήρωσε.

    Ως «προκλητικά αδιόρθωτο» χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο ο εισαγγελέας της έδρας, εξηγώντας ότι, παρά την αντίδραση της γυναίκας, εκείνος εξακολουθεί να την ακολουθεί. Ο εισαγγελικός λειτουργός πρότεινε την καταδίκη του από το δικαστήριο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...