Θεσσαλονίκη: «Κάτι βάζουν να με κοιμίσουν». Τι έγραφε σε αρνητή η γυναίκα που πέθανε αρνούμενη να διασωληνωθεί

    Ημερομηνία:

    Σοκαριστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για την 51χρονη γυναίκα, η οποία παροτρύνθηκε από τον επόπτη υγείας της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας να υπογράψει για να μην διασωληνωθεί, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από κοροναϊό.

    Η γυναίκα όμως που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, επικοινωνούσε και με γνωστό αντιεμβολιαστή δικηγόρο, ο οποίος έχει σηκώσει το λάβαρο κατά των εμβολιασμών. Μάλιστα υπάρχουν και διάλογοι μεταξύ της ασθενούς και του δικηγόρους, ενώ εκείνη βρίσκονταν εντός του νοσοκομείου.

    GLEARNET

    Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή TLIFE, ο ίδιος στη σελίδα του στο internet έχει δημοσιοποιήσει τα μηνύματα που του έστελνε η γυναίκα, μέσα από το νοσοκομείο, στα οποία η γυναίκα έγραφε ότι κάτι της ρίχνουν στο νοσοκομείο και την… κοιμίζουν.

    Φλίγκος

    «Δε μπορώ ζαλίζομαι. Κάτι βάζουν να με κοιμίσουν, είμαι θεονίστικη, πεινάω, ιδρώνω, τρέμω, η μύτη μου ξεράθηκε, τρέχει αίμα. Ο λάρυγγας το ίδιο, ξεράθηκε».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Η Γάζα καίγεται»: Το Ισραήλ ισοπεδώνει κτίρια – Δραματικές στιγμές και μαζική έξοδος αμάχων

    Δραματικές είναι οι στιγμές που περνά η Γάζα μετά την μεγάλη...

    Πάτρα: Η Περιφέρεια κάνει διαγραμμίσεις… (φωτό)

    Εγραψε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Φωκίων Ζαϊμης: Συνεχίζονται οι διαγραμμίσεις οδοστρώματος...

    Αποθεώθηκαν οι «ΌρΝθες»- Οι «ΣΦήγΚΕΣ» έκλεψαν την παράσταση στους 38ους Θεατρικούς Αγώνες

    Με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα αποθέωσε το κοινό τις...

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον 21χρονο Νίκο Τσίρκα! Ανείπωτος πόνος – Σήμερα η κηδεία

    Θρήνος για τον 21χρονο Νίκο - Ανδρέα Τσίρκα! Στο...