Θεσσαλονίκη: Λογιστής σε κατάσταση αμόκ βγήκε στον δρόμο με όπλο στο χέρι

    Ημερομηνία:

    Πανικός επικράτησε στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το πρωί της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου. Ένας καβγάς μεταξύ δύο ανδρών θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία αν δεν υπήρχε άμεση επέμβαση της αστυνομίας. 

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας thestival.gr, ένας λογιστής κινήθηκε εναντίον εργαζόμενου σε internet cafe.  Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο λογιστής φέρεται να είχε σκοπό να τον χτυπήσει. Εκείνος απομακρυνόταν για να γλιτώσει. Ο λογιστής επέστρεψε στο γραφείο του, έσπασε το τζάμι της εισόδου, πήρε ένα πιστόλι και βγήκε στον δρόμο.

    «Ήταν απίστευτο αυτό που είδαμε. Έσπασε με μια μπουνιά την πόρτα του μαγαζιού του. Κόπηκε στο πόδι και είχε αίματα. Βγήκε με ένα πιστόλι στο χέρι. Έψαχνε αυτόν που είχαν μαλώσει. Εκείνος έφυγε για να γλιτώσει. Είναι ήσυχο παιδί και δεν έχει δώσει δικαιώματα. Δεν ξέρω τι έπαθε σήμερα. Σαν να είχε τρελαθεί ή σαν να πήρε κάτι. Ευτυχώς που ήρθαν οι αστυνομικοί γρήγορα και τον έβαλαν χειροπέδες. Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει» δήλωσε στο thestival περίοικος.

    Οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον λογιστή και να του περάσουν χειροπέδες. Εντός του γραφείου του εντόπισαν το πιστόλι που κρατούσε. Αποδείχθηκε ότι ήταν replica. Εκείνος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Τον επιβίβασαν σε περιπολικό και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου.

    Θεσσαλονίκη: Λογιστής σε κατάσταση αμόκ βγήκε στον δρόμο με όπλο στο χέρι

     Λογιστής βγήκε στο δρόμο με πιστόλι σε κατάσταση αμόκ

    Θεσσαλονίκη: Λογιστής σε κατάσταση αμόκ βγήκε στον δρόμο με όπλο στο χέρι

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Athens Riviera Falirikon: Μέχρι 9 εκατ. ευρώ για ένα διαμέρισμα sea view

    Με τιμές έως και τα 9 εκατ. ευρώ για ένα σπίτι με...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνε κάτι Δήμαρχε

    Κανείς δεν είπε όχι στα έργα. Και χαιρόμαστε που...

    Ποδόσφαιρο βουτηγμένο στο αίμα: Το «ματωμένο» Μουντιάλ της Σαουδικής Αραβίας

    Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζεται για τη διοργάνωση του Μουντιάλ του 2034. Μετά...