Θεσσαλονίκη: Με αυτό το δρεπάνι οι χούλιγκανς δολοφόνησαν τον Άλκη

    Ημερομηνία:

    Αυτό είναι το όπλο που κατέσχεσαν οι αστυνομικοί λίγα μέτρα από την επίθεση στου Χαριλάου και χρησιμοποίησαν οι χούλιγκανς για να σφάξουν τον Άλκη.

    Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που αποκαλύπτει το protothema.gr, το εργαλείο του θανάτου, είναι ένα κόκκινο δρεπάνι πάνω στο οποίο υπάρχει ακόμα αίμα.

    drepani_in
    To όπλο του εγκλήματος

     

    Πρόκειται, όπως έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις, για το αίμα τόσο του Άλκη, όσο και ενός εκ των δύο φίλων του που τραυματίστηκαν και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

    aris_alkis_5
    alkis_dolofonos_silipsi_xr2

     

    Με απλά λόγια, το ανθρωποειδές με το κόκκινο δρεπάνι, δεν δολοφόνησε μόνο τον νεαρό φοιτητή, αλλά είχε πρόθεση να σφάξει και τον φίλο του. Το συγκεκριμένο δρεπάνι, πωλείται στην αγορά και χρησιμοποιείται για κοπή μεγάλων χόρτων.

    enoxos-fonos0
    O 23χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή στην δολοφονική επίθεση εις βάρος του 19χρονου Άλκη

    Συνήθως κατασκευάζεται στην Ιαπωνία, έχει μήκος περίπου 35 εκατοστά και λάμα μεγαλύτερη από 15cm. Οι δράστες, φεύγοντας εγκατέλειψαν το φονικό όπλο στο σημείο και μάλιστα φαίνεται να το έχουν χρησιμοποιήσει και σε άλλες επιθέσεις καθώς στην άκρη της λαβής οι χούλιγκανς έχουν βάλει μονωτική ταινία για να μην τους γλιστράει από τα χέρια ενώ φαίνεται εμφανώς χρησιμοποιημένο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Χιτλερίσκο» αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη η Κωνσταντοπούλου – Δ. Μαρκόπουλος: Είστε πολιτικά φαιδρή

    Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε στον κ. Μαρκόπουλο για όσα...

    Πάτρα – φωτό: “Εφυγε νωρίς” ο Αγγελος Φραντζής – φωτό

    Εφυγε από την ζωή σε ηλικία 57 ετών ο...

    Πάτρα: Καταδικάστηκαν οι δύο συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου για τον ξυλοδαρμό του Δ. Καραγεωργόπουλου

    Σε 8 μήνες φυλάκιση, με αναστολή, για επικίνδυνη σωματική...