Θεσσαλονίκη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης – 25 συλλήψεις

    Ημερομηνία:

    Σε συλλήψεις μελών ακροδεξιάς οργάνωσης προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται συνολικά για 25 άτομα, ανάμεσά τους και 12 ανήλικοι, οι οποίοι φέρονται να είναι μέλη της «Εθνικιστικής Νεολαίας Θεσσαλονίκης».

    Μεταξύ άλλων, οι συλληφθέντες κατηγορούνται για ληστείες, κλοπές, ξυλοδαρμούς και βιαιοπραγίες με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, διέγερση σε πράξεις βίας, κ.α.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 25 συλλήψεις έγιναν από την Κρατική Ασφάλεια σήμερα το πρωί στις οικίες των κατηγορουμένων. Σημειώνεται ότι αναζητούνται κι άλλα άτομα για να συλληφθούν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στα Καλάβρυτα από αύριο ο Στέφανος Κασσελάκης

    Περιοδεία στα Καλάβρυτα ξεκινάει από το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου...

    Αχαϊα: Αγριο ξύλο σε γιατρό μέσα στο Νοσοκομείο

    Στο Νοσοκομείο Αιγίου σημειώθηκε ένα ακόμη βίαιο περιστατικό, καταγγέλλει...

    Τιμητική βράβευση για τον Αντιδήμαρχο Αιγιαλείας Γιώργο Φραγκονικολόπουλο για το έργο του στα αδέσποτα ζώα

    Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Αιγιαλείας ανακοινώνει τη βράβευση...

    Αχαΐα: Η Χριστίνα Αλεξοπούλου και ο Μάκης Κατσιγιάννης στη Βουλή

    Σσυνάντηση με την τ. Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Βουλευτή...