Θεσσαλονίκη: μποτιλιάρισμα στον δρόμο προς Χαλκιδική (εικόνες)

    Ημερομηνία:

    Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων παρατηρείτα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών στο ρεύμα με κατεύθυνση την Χαλκιδική.

    Το μποτιλιάρισμα όμως δεν οφείλεται στην ανάγκη των πολιτών να εγκαταλείψουν το κέντρο της πόλης, μετά την άρση των μέτρων του lockdown, αλλά σε έργα συντήρησης που εκτελούνται από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

    Τα έργα αφορούν εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό, πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Μαΐου γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα δεδομένου ότι από σήμερα επιτρέπονται οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις των πολιτών.

    Κατά την υλοποίηση των εργασιών θα αποκλείεται η δεξιά ή η αριστερή λωρίδα σε βραχύ μήκος και χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την εξέλιξη τους. Οι κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται όπως προβλέπεται και σύμφωνα με τις σχετικές Αποφάσεις.

    Να σημειωθεί ότι έργα κοπής πρασίνου γίνονται και έξω από τα Ν. Μουδανιά αλλά και στο ύψος του Μεσημερίου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σημεία όπου το ρεύμα με κατεύθυνση την Ν. Χαλκιδική είναι κλειστό.

    Χαλκιδική - κίνηση

    Χαλκιδική - κίνηση

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ! Απρόσεκτος ο γιατρός στα Ζαρουχλέϊκα!

    Εγινε viral το πρόβλημα που αντιμετώπισε γιατρό στα Ζαρουχλέϊκα....

    Η Ρωσίδα καλλονή που θα “στοιχειώσει” τα όνειρα σας!

    Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές οι Ρωσίδες έχουν από...

    Single ladies: Αυξάνονται οι ανύπαντρες γυναίκες που παραδίδουν μαθήματα ευτυχίας

    Γεροντοκόρη. Ανύπαντρη. Άτεκνη κυρία με γάτες. Εδώ και κυριολεκτικά αιώνες,...

    Η Mady Gio με κόκκινο μπικίνι στην Αγία Νάπα

    Η Mady Gio μας δείχνει τις καμπύλες της με...