Θεσσαλονίκη : Νεκρός ο επαγγελματίας αλιέας που αγνοείτο

    Ημερομηνία:

    Νεκρός εντοπίστηκε ο 65χρονος ψαράς, που αγνοούνταν από χθες το βράδυ από τη θαλάσσια περιοχή Πάλιουρα στην Επανομή, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

    Η σορός του εντοπίστηκε λίγο πριν τις 10:30 από μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, που συνέδραμε το Λιμενικό Σώμα στη μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του άνδρα, όπως αναφέρει η voria.gr. Σύμφωνα με την Ομάδα, οι αρμόδιες αρχές ενημερώθηκαν άμεσα.

    Ο 65χρονος, είχε βγει το απόγευμα της Πέμπτης με το αλιευτικό του σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Πάλιουρα και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

    Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών, Νέας Μηχανιώνας και Κατερίνης και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Νέας Μηχανιώνας Θερμαϊκού Κόλπου, με τη συμμετοχή τριών περιπολικών σκαφών λιμενικού και επτά αλιευτικών σκαφών καθώς και περιπολικών οχημάτων του λιμενικού από ξηράς. Κατόπιν αιτήματος του Λιμενικού, κινητοποιήθηκε και το διασωστικό σκάφος Rescue-1 της ΕΟΔ Θεσσαλονίκης για συνδρομή στις έρευνες.

    Νωρίτερα σήμερα το πρωί εντοπίστηκε, το αλιευτικό σκάφος του 65χρονου να πλέει ακυβέρνητο στην Πάλιουρα, ενώ στη συνέχεια το εν λόγω σκάφος ρυμουλκήθηκε από αλιευτικό στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στύση: Πέντε πράγματα που αλλάζουν μετά τα 50 – Τι να προσέξετε

    Το πέρασμα στη μέση ηλικία θα αφήσει το αποτύπωμά...

    Σχέση: 5 φράσεις που καταστρέφουν την επικοινωνία με το σύντροφό σας

    Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στo πόσο επιτυχημένη...

    Πέος: Το ιδανικό και το πραγματικό μέγεθος

    Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής για...