Θεσσαλονίκη: Νύφη χτύπησε την πεθερά της, την κλείδωσε και άρπαξε την κάρτα της

    Ημερομηνία:

    Στη Δικαιοσύνη κατέληξε ο καβγάς ανάμεσα σε νύφη και πεθερά, με την πρώτη να κατηγορείται ότι χτύπησε τη δεύτερη κι αφού την κλείδωσε στο σπίτιάρπαξε την τραπεζική της κάρτα κι έφυγε.

    Η 42χρονη νύφη συνελήφθη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενη για ληστεία, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη. Η 74χρονη πεθερά απευθύνθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, μέσω του οποίου ενημερώθηκε η αστυνομία.

    Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό συνέβη, το μεσημέρι της Τετάρτης σε περιοχή της Τούμπας – Τριανδρίας.

    Νύφη και πεθερά, με καταγωγή από τη Γεωργία, ζουν στο ίδιο σπίτι με το 9χρονο τέκνο της 42χρονης και εγγόνι της 74χρονης (ο πατέρας του παιδιού έχει αποβιώσει).

    Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, η 74χρονη αποχώρησε από το νοσοκομείο.

    Από τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος της νύφης δεν προκύπτει να έκανε συναλλαγές με την τραπεζική κάρτα.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ινδονησία: Κεραυνός “πέφτει” δίπλα σε γυναίκα και κάνει τη νύχτα… μέρα (βίντεο)

    Όταν μια τενίστρια στην Ινδονησία ξεκίνησε για την προπόνησή...

    SAG Awards 2025: Η λίστα με τους μεγάλους νικητές

    Τα βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών Αμερικής (Screen Actors Guild Awards) SAG...

    Μετά το «Υπάρχω» και τον Καζαντζίδη, έρχεται ταινία για την ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου

    Η ταινία «Υπάρχω» ήταν αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της...

    Πάτρα: Κλειστά μέχρι το μεσημέρι τα περίπτερα την Παρασκευή – Παρών στην κινητοποίηση για τα Τέμπη

    Το Σωματείο Περιπτερούχων Πάτρας «Τρεις Ιεράρχες», αποφάσισε και συμμετέχει...
    Best Shop