Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος ξυλοκόπησαν εργαζόμενο στο κοιμητήριο Ευόσμου κατά τη διάρκεια εκταφής

    Ημερομηνία:

    Άγριος ξυλοδαρμός εργαζομένου σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στα Κοιμητήρια του Ευόσμου, όταν πατέρας και γιος επιτέθηκαν σε δημοτικό υπάλληλο κατά τη διάρκεια εκταφής.

    Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε κατά τη διαδικασία εκταφής συγγενικού τους προσώπου, όταν για άγνωστο λόγο ξέσπασε έντονος καυγάς με τον 63χρονο υπάλληλο του κοιμητηρίου και ακολούθησε ο ξυλοδαρμός του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα κατήγγειλε πως οι δύο άνδρες, ηλικίας 48 και 30 ετών, τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και με έναν στυλιάρι – πιθανότατα εργαλείο που χρησιμοποιούσε για την εκταφή.

    Φλίγκος

    Ο 63χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Είμαι καρδιολόγος – Αυτές είναι οι 4 εξετάσεις που δείχνουν αν έχετε φραγμένες αρτηρίες»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-4-%ce%b5/

    Ο Τάιλερ Ρόμπινσον συζούσε «με τρανς σύντροφο» που παρέδωσε στο FBI τα μηνύματα για το όπλο της δολοφονίας

    Με τρανς πρόσωπο φέρεται ότι συζούσε ο 22χρονος Τάιλερ Ρόμπινσον, που...