Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η 58χρονη που κατηγορείται ότι έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύντροφό της

    Ημερομηνία:

    Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στη Γ΄ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η 58χρονη από τη Σρι Λάνκα που κατηγορείται ότι έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύντροφό της, την περασμένη Κυριακή, ύστερα από μεταξύ τους καβγά.

    Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ίδια αρνήθηκε ότι έριξε το καυστικό στον 36χρονο άντρα, με καταγωγή από το Μπανγκλαντές, χωρίς όμως να μπορεί να δώσει εξήγηση για το πώς το θύμα βρέθηκε τραυματισμένο με εγκαύματα στο πρόσωπο, κινδυνεύοντας να χάσει το μάτι του, όπως αναφέρουν πηγές από το νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

    Οι ισχυρισμοί της όμως δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακρίτρια που ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή της κράτηση. Εις βάρος της είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

    Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 36χρονος, επιστρέφοντας από την πατρίδα του, έφτασε με πτήση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» προκειμένου να συνεχίσει το ταξίδι του στην Κρήτη, όπου ζει και εργάζεται. Στον διεθνή αερολιμένα της Θεσσαλονίκης τον περίμενε η 58χρονη, με την οποία διατηρούσε παλιότερα σχέση αλλά διεκόπη πριν από δύο χρόνια.

    Όπως κατέθεσε το θύμα, η γυναίκα ζήτησε να μιλήσουν σε μία προσπάθεια να επανασυνδεθούν, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε και ακολούθησε καβγάς. Προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα, ο 36χρονος δέχθηκε να πάει στο σπίτι της, όπου η συζήτηση οδήγησε σε νέα λεκτική αντιπαράθεση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία στο ταξίδι του μέλιτος: Κεραυνός σκότωσε τον γαμπρό σε παραλία

    Ευτυχισμένες στιγμές μετατράπηκαν σε εφιάλτη στη Φλόριντα, όταν ένας κεραυνός χτύπησε και...

    Πρόστιμο 6.000 ευρώ σε δύο ιδιώτες για κάμερες που έβλεπαν στο σπίτι των γειτόνων

    Πρόστιμο συνολικού ύψους 6.000 ευρώ επιβλήθηκε σε δύο ιδιώτες από την Αρχή...

    Ποια είναι η Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη που «σαρώνει» στα social media – Το πρωί μαγείρισσα, το βράδυ χορεύτρια

    Viral στα social media έχει αναδειχθεί η Μαρία Δήμητρα Κολυμπάρη,...

    Πάτρα: Λύθηκε το χειρόφρενο αυτοκινήτου και έπαιξε… συγκρουόμενα! Αναστάτωση στο κέντρο

    Λύθηκε το χειρόφρενο αυτοκινήτου στην Άστιγγος και έπεσε σε...