Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 16χρονος που μαχαίρωσε τον αδελφό του – «Με προσέβαλε» είπε στην απολογία του

    Ημερομηνία:

    Τον δρόμο για την φυλακή έδειξαν ανακριτής και εισαγγελέας στον 16χρονο που μαχαίρωσε τον 23χρονο αδελφό του, το βράδυ του Σαββάτου (8/2), στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη.

    Ο ανήλικος, μετά την απολογία του στον ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος, σύμφωνα με το thesstoday.gr. Νωρίτερα, του είχε ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βία κατά υπαλλήλων από πρόσωπο που οπλοφορεί, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

    Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 16χρονος πρόκειται να οδηγηθεί στο ειδικό κατάστημα κράτησης νέων Βόλου. Στην απολογία του στον 2ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο ανήλικος επιβεβαίωσε ότι υπήρξε ένας διαπληκτισμός με τον αδελφό του, κατά τον οποίο – όπως είπε ο ίδιος – ο 23χρονος τον προσέβαλε, γεγονός που τον εξόργισε, με αποτέλεσμα να αντιδράσει με τον τρόπο αυτό.

    Την ίδια ώρα, ο 23χρονος αδελφός του εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

    Φλίγκος

    Το χρονικό

    Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη στις 8 το βράδυ του Σαββάτου, στο σπίτι όπου ζουν τα δύο αδέλφια μαζί με την 18χρονη αδελφή τους και την μητέρα τους. Λίγη ώρα νωρίτερα, ο πατέρας είχε παραλάβει τον 23χρονο από το στρατόπεδο, όπου υπηρετεί την θητεία του, και τον πήγε στο σπίτι.

    Την ώρα του επεισοδίου, δράστης και θύμα ήταν μόνοι τους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός. Ο ανήλικος μαχαίρωσε τον 23χρονο με μία αναδιπλούμενη φαλτσέτα τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο θώρακα και το πόδι.

    Από το διαμέρισμα κατασχέθηκαν εκτός από την φαλτσέτα, μία λάμα μαχαιριού και μία λαβή αναδιπλούμενου μαχαιριού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μια δικηγόρος διαζυγίων γράφει για τα τρία πιο κοινά λάθη των αντρών που οδηγούν στη διάλυση ενός γάμου

    Κάθε σχέση είναι μοναδική, ωστόσο μια δικηγόρος που αναλαμβάνει...

    Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε ότι το reunion του «Παρά Πέντε» θα βγει στον αέρα στο τέλος του 2025

    Αποκαλύψεις για το επερχόμενο reunion του «Πάρα - Πέντε»...

    Ανάλυση: Γιατί ο Νετανιάχου προκαλεί ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα

    Το Ισραήλ ήταν δεδομένο – ξεκάθαρο και δεδηλωμένο – πως ξεκινώντας...

    Η «Αστερομάτα» της Κλαυδίας σημειώνει τεράστια επιτυχία στα διεθνή charts σε 32 χώρες

    Η Κλαυδία και η «Αστερομάτα» συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν το παγκόσμιο κοινό...