Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο 24χρονος που παρέσυρε με ΙΧ υπάλληλο βενζινάδικου – «Δεν είχα χρήματα, πανικοβλήθηκα»

    Ημερομηνία:

    Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 24χρονος Ρομά που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον υπάλληλο του πρατηρίου υγρών καυσίμων στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όταν αποφάσισε να φύγει χωρίς να πληρώσει τα καύσιμα αξίας 25 ευρώ.

    Ο κατηγορούμενος που διώκεται για το κακούργημα της ληστρικής κλοπή, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του ανακριτή και μετά από τις εξηγήσεις που έδωσε πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός υποστηρίζει ότι πάτησε γκάζι με σκοπό να φύγει καθώς είδε ότι δεν είχε αρκετά χρήματα μαζί του για να πληρώσει τη βενζίνη που έβαλε, ενώ αντιλήφθηκε ότι ο υπάλληλος «γραπώθηκε» από το αυτοκίνητο όταν βγήκε ήδη στο δρόμο και πανικοβλήθηκε. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι προσπαθούσε να ακινητοποιήσει το όχημα για να βοηθήσει τον εργαζόμενο, ενώ ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

    Σημειώνεται ότι ο 24χρονος, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού, δεν διαθέτει άδεια οδήγησης αυτοκινήτου.

    Φλίγκος

    Στο μεταξύ, σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε εχθές στη δημοσιότητα το protothema.gr. Στο οπτικό υλικό φαίνεται η στιγμή που ο 24χρονος Ρομά πατάει γκάζι και σέρνει με το αυτοκίνητο τον υπάλληλο του βενζινάδικου, προσπαθώντας να φύγει για να μη πληρώσει τα καύσιμα που έβαλε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

    Δείτε το βίντεο:

    Θεσσαλονίκη: Έβαλε βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει

    Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου υγρών καυσίμων να καταγράφουν καρέ καρέ τις κινήσεις του νεαρού και τον τραυματισμό του 56χρονου εργαζομένου, όταν κυριολεκτικά γραπώθηκε από το όχημα στην προσπάθειά του να σταματήσει τον δράστη. Στο βίντεο αποτυπώνεται η στιγμή που ο υπάλληλος του πρατηρίου βάζει 25 ευρώ βενζίνη στο όχημα και όταν αφήνει την μάνικα για να κλείσει την τάπα του ρεζερβουάρ ο νεαρός πατάει γκάζι για να φύγει χωρίς να πληρώσει. Τότε, ο 56χρονος πιάνεται από το παράθυρο του οχήματος και ο νεαρός τον σέρνει για αρκετά μέτρα μέχρι τελικά να καταλήξει στο έδαφος.

    Από το περιαστικό ο εργαζόμενος τραυματίστηκε στο κεφάλι και τα χέρια ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου για τις πρώτες βοήθειες.

    Ο 24χρονος συνελήφθη μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Διορθώσεις» στη φορολογία των μισθωτών – Ποιες αλλαγές σχεδιάζονται

    O φορολογικός πληθωρισμός καλά κρατεί στην Ελλάδα και αποτυπώνεται...

    Παραιτήθηκε από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Τσίπρας

    Την παραίτησή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική...

    Λευτέρης Πετρούνιας, Βασιλική Μιλλούση: «Το λάθος στη Λειψία και το όνειρο των 11 χρυσών»

    Το ραντεβού κλείστηκε καταμεσήμερο της περασμένης Δευτέρας, με ασφυκτική...

    Πλημμύρισαν τα social media με συγκινητικά αντίο στον 14χρονο ήρωα του Αράχθου – Το απόγευμα η κηδεία του

    Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές θα σήμερα αποχαιρετήσουν τον 14χρονο...