Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια αστυνομικοί για έλλειμμα 750.000 ευρώ που αποκαλύφθηκε μετά την αυτοκτονία υπαστυνόμου

    Ημερομηνία:

    Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης θα περάσουν το «κατώφλι» της ανακρίτριας που διερευνά την υπόθεση του μεγάλου οικονομικού ελλείμματος που αποκαλύφθηκε σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., μετά την αυτοκτονία υπαστυνόμου τον Οκτώβριο του 2022, ο οποίος είχε για χρόνια τη διαχείριση των οικονομικών της Ασφάλειας.

    Η «μαύρη τρύπα» εκτιμάται ότι ξεπερνούν τις 750.000 ευρώ και φέρεται να αφορά χρήματα που προορίζονταν για έκτακτες ανάγκες της ΕΛ.ΑΣ., όπως οδοιπορικά και υπηρεσιακές μετακινήσεις.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης βρίσκονται διαχειριστές διευθύνσεων και άλλων υπηρεσιών που φέρεται να διέθεταν οικονομικά ποσά στον αυτόχειρα αστυνομικό που είχε την ευθύνη της διαχείρισης, διευκολύνοντας τον στην κάλυψη των αναγκών του ταμείου του, αλλά και άτομο με εποπτικό ρόλο.

    Η ποινική έρευνα αφορά πράξεις όπως ψευδείς βεβαιώσεις και παράβαση καθήκοντος, ενώ –σύμφωνα με πληροφορίες– τα χρήματα που έλειπαν από το ταμείο φέρεται να κατέληξαν σε επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα αλλά και σε τυχερά παιχνίδια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κρήτη: Σύλληψη ζευγαριού μετά από καταγγελία για κακοποίηση των οχτώ ανήλικων παιδιών τους

    Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση κακοποίησης 8 ανήλικων παιδιών στο Ηράκλειο, με...

    Ζευγάρι Ρώσων απατεώνων crypto βασανίστηκε μέχρι θανάτου στα Αραβικά Εμιράτα για να δώσει τους κωδικούς για τα 430 εκατ. ευρώ τους

    Ένας καταδικασμένος Ρώσος απατεώνας κρυπτονομισμάτων και η σύζυγός του φέρεται να...

    «Όλο το σύμπαν συνωμότησε για να γίνει», ισχυρίστηκε προκλητικά στην απολογία του ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου

    Σε δραματικούς τόνους εξελίχθηκε η απολογία του κατηγορούμενου για...