Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν οι συμμαθητές του 16χρονου ποδηλάτη που δίνει μάχη για τη ζωή του

    Ημερομηνία:

    Συντετριμμένοι είναι οι συμμαθητές και οι καθηγητές του 16χρονου ποδηλάτη, που δίνει μάχη για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη. Ο μαθητής παρασύρθηκε από υπηρεσιακό όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη. Το τμήμα του μάλιστα προχώρησε στην αναστολή των μαθημάτων, την Παρασκευή.

    «Σκεφτόμουν πως ενώ εχθές καθόταν μαζί μας στο παγκάκι σήμερα είναι στο νοσοκομείο και χαροπαλεύει κυριολεκτικά για την ζωή του». Με αυτά τα λόγια η Άννα Π, συμμαθήτρια του άτυχου νεαρού (τα στοιχεία της είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα), επισημαίνει στο ThessToday.gr ότι η είδηση του ατυχήματος μούδιασε το 2ο ΓΕΛ Σταυρούπολης, υπογραμμίζοντας την αγωνία που επικρατούσε. «Για το ατύχημα μάθαμε από τους καθηγητές μας, αλλά και από άρθρα που δημοσιεύτηκαν την ημέρα που έγινε το ατύχημα -δεν ξέραμε όμως ότι αφορούσε τον Μ.- και επικρατούσε μια αγωνία για την κατάσταση του όλη την ημέρα».

    Όπως σημειώνει η ίδια, οι συμμαθητές του ενημερώθηκαν ότι το τμήμα του 16χρονου ανέστειλε τα μαθήματα. «Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, έκλαιγαν όλοι. Οι καθηγητές προφανώς και ήταν συντετριμμένοι και μερικοί ανέφεραν πως ακόμα και αν δεν τον είχαν ως μαθητή τους, ήξεραν πως ήταν καλό και αγνό παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Τα νεότερα για την υγεία του 16χρονου

    Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το 16χρονο παιδί που παρασύρθηκε από διερχόμενο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. επί της 28ης Οκτωβρίου με Δενδροποτάμου το μεσημέρι της Πέμπτης στις 15.00, βρίσκεται ακόμη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

    Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη κατάσταση, φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

    Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος χτύπησε με σφοδρότητα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου που ανήκει στην Ελληνική Αστυνομία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτό είναι το Αμπού Ντάμπι: Ξενοδοχεία, εστιατόρια, εμπειρίες και εκπλήξεις – ΦΩΤΟ

    Μια από τις πιο ασφαλείς πόλεις του κόσμου, όσον...

    Άμυνα Πατρών: Στον τελικό ο Καπερώνης, στον ημιτελικό ο Κοκκώνης!

    Εξαιρετική μέχρι στιγμής η παρουσία των αθλητών της Άμυνας...

    ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΑΦΕΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Τσανταρλιώτης: Αν δεν μπορεί ο Δήμος… να το κάνουμε εμείς

    Το θέμα που αποκάλυψε η «Γνώμη» (ρεπορτάζ Διονύσης Ζακυνθινός)...

    Ρόδος: Πέθανε η τουρίστρια που παρασύρθηκε από 19χρονο οδηγό

    Στο Νοσοκομείο Ρόδου άφησε την τελευταία της πνοή η...