Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν οι συμμαθητές του 16χρονου ποδηλάτη που δίνει μάχη για τη ζωή του

    Ημερομηνία:

    Συντετριμμένοι είναι οι συμμαθητές και οι καθηγητές του 16χρονου ποδηλάτη, που δίνει μάχη για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη. Ο μαθητής παρασύρθηκε από υπηρεσιακό όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη. Το τμήμα του μάλιστα προχώρησε στην αναστολή των μαθημάτων, την Παρασκευή.

    «Σκεφτόμουν πως ενώ εχθές καθόταν μαζί μας στο παγκάκι σήμερα είναι στο νοσοκομείο και χαροπαλεύει κυριολεκτικά για την ζωή του». Με αυτά τα λόγια η Άννα Π, συμμαθήτρια του άτυχου νεαρού (τα στοιχεία της είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα), επισημαίνει στο ThessToday.gr ότι η είδηση του ατυχήματος μούδιασε το 2ο ΓΕΛ Σταυρούπολης, υπογραμμίζοντας την αγωνία που επικρατούσε. «Για το ατύχημα μάθαμε από τους καθηγητές μας, αλλά και από άρθρα που δημοσιεύτηκαν την ημέρα που έγινε το ατύχημα -δεν ξέραμε όμως ότι αφορούσε τον Μ.- και επικρατούσε μια αγωνία για την κατάσταση του όλη την ημέρα».

    Όπως σημειώνει η ίδια, οι συμμαθητές του ενημερώθηκαν ότι το τμήμα του 16χρονου ανέστειλε τα μαθήματα. «Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, έκλαιγαν όλοι. Οι καθηγητές προφανώς και ήταν συντετριμμένοι και μερικοί ανέφεραν πως ακόμα και αν δεν τον είχαν ως μαθητή τους, ήξεραν πως ήταν καλό και αγνό παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Τα νεότερα για την υγεία του 16χρονου

    Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το 16χρονο παιδί που παρασύρθηκε από διερχόμενο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. επί της 28ης Οκτωβρίου με Δενδροποτάμου το μεσημέρι της Πέμπτης στις 15.00, βρίσκεται ακόμη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

    Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη κατάσταση, φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

    Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος χτύπησε με σφοδρότητα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου που ανήκει στην Ελληνική Αστυνομία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα νέα επικίνδυνα challenges που απειλούν παιδιά και εφήβους

    Η πνιγμονή και η λάθος κατάποση – είτε πρόκειται για τροφή...

    Το project των 250 εκατ. ευρώ από τη βασιλική οικογένεια του Άμπου Ντάμπι στην Ερμιόνη

    Προχωρά η πολυσυζητημένη, πλέον, στρατηγική επένδυση, συνολικού ύψους 250 εκατ. ευρώ που...

    Τέλος η τελωνειακή απαλλαγή στα δέματα κάτω των 150€ στην ΕΕ – Τι αλλάζει για Temu, Shein, e-shops και καταναλωτές

    Από τις αρχές του 2026 καταργείται σε επίπεδο ΕΕ η τελωνειακή απαλλαγή...

    Brain regain: «Επιστροφή με bonus» σε όσους γυρίζουν στην Ελλάδα

    Χιλιάδες πολίτες που έφυγαν στα χρόνια της κρίσης αποφασίζουν να επιστρέψουν, με την Πολιτεία...