Θεσσαλονίκη – Συμπλοκή: Μαχαιρώνονταν μέχρι που κατέρρευσαν (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι της οδού Βενιζέλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Δύο αραβόφωνοι αλληλομαχαιρώνονταν μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών. Περισσότερα από 15 άτομα πήραν μέρος στην αιματηρή συμπλοκή.

    «Είχε πολλούς μήνες να συμβεί κάτι τέτοιο. Τσακωμούς βλέπουμε καθημερινά. Πότε μαλώνουν για τα λαθραία τσιγάρα και πότε γιατί πίνουν λίγο παραπάνω. Οι συχνές περιπολίες της Αστυνομίας τους είχαν περιορίσει κάπως. Σήμερα έβγαλαν κουζινομάχαιρα και καρφώνονταν μπροστά μας» δήλωσε στο thestival.gr κάτοικος της οδού Βενιζέλου.

    Κανένας από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν γνωρίζει την αφορμή της συμπλοκής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Αστυνομία είχε κληθεί για επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών στο ίδιο σημείο δύο ώρες νωρίτερα. Αστυνομικοί της Ομάδας Ζ κινήθηκαν προς την οδό Βενιζέλου, όμως οι αλλοδαποί αποχώρησαν πριν την άφιξή τους. Τίποτα δεν προμήνυε το τι θα επακολουθούσε.

    Στις 11:30 το βράδυ αραβόφωνοι από τη Συρία, την Αλγερία και το Μαρόκο άρχισαν να χτυπιούνται με τα χέρια, με ξύλα και με μαχαίρια. Η συμπλοκή άρχισε από την οδό Φιλίππου. Ακολούθησε κυνηγητό στους γύρω δρόμους. Κάποιοι έφτασαν στην οδό Βενιζέλου. Δύο από αυτούς άρχισαν να αλληλομαχαιρώνονται. Αφού χτυπήθηκαν αρκετές φορές έπεσαν στο έδαφος αιμόφυρτοι.

    Η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση. Ο χώρος αποκλείστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Ζ. Περιπολικά της Άμεσης Δράσης και της ΟΠΚΕ εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ατόμων που συμμετείχαν στο επεισόδιο. Προσήχθη ένα άτομο που κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή, έχοντας στην κατοχή του μαχαίρι. Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Φίλος του ενός τραυματία οδηγήθηκε στο Τ.Α. Λευκού Πύργου για να καταθέσει σχετικά με το περιστατικό. Δύο νεαρές γυναίκες, που γνωρίζονται με κάποιους από τους εμπλεκόμενους, προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιδιοκτήτης επιχείρησης «ξήλωσε» 700 ξαπλώστρες και 300 ομπρέλες – Καταλάμβανε 2.500 τ.μ. δημόσιου χώρου

    Τις αυθαίρετες εγκαταστάσεις που είχε τοποθετήσει στην παραλία της Αφύτου Χαλκιδικής απομάκρυνε...

    Η Ισπανία πνίγεται από τις πλημμύρες, η Βρετανία καίγεται από τη ζέστη – Εικόνες αποκάλυψης σε δημοφιλή θέρετρα

    Σοβαρές πλημμύρες και καταιγίδες συνεχίζουν να πλήττουν δημοφιλείς τουριστικούς...

    Στις εκδηλώσεις για την Κύπρο ο Χαράλαμπος Μπονάνος – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: 51 χρόνια μετά...

    Προκλητικός ο Φάρατζ: Αν τα Γλυπτά του Παρθενώνα είχαν μείνει στην Ελλάδα, δεν θα υπήρχαν καν – Πρέπει να τα κρατήσουμε στη Βρετανία

    Ο Νάιτζελ Φαράτζ παρενέβη με προκλητικές δηλώσεις στη συνεχιζόμενη διαμάχη για...