Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Καμάρα μετά την πορεία στην οποία συμμετείχαν άτομα του αντιεξουσιαστικου χώρου, φοιτητές και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς με αφορμή τον θάνατο του 16χρονου Ρομά, ο οποίος τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικού τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας και κατέληξε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπου νοσηλεύονταν.
Κουκουλοφόροι πέταξαν δεκάδες μολότοφ προς τα ΜΑΤ που είχαν στήσει φραγμό επί της οδού Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας.
Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση κρότου λάμψης αλλά και με την ΑΥΡΑ που εκτόξευσε νερό στους κουκουλοφόρους.
Στα βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr διακρίνονται τα μέλη αντιεξουσιαστικού χώρου να πετούν τις βόμβες μολότοφ σε δικυκλιστές της ΕΛΑΣ στην περιοχή της Καμάρας. Ένας από αυτούς… «αυτοπυρπολύθηκε» καθώς από τη μολότοφ που πέταξε πήρε φωτιά και η μπλούζα του!
Οι αντιεξουσιαστές έστησαν οδοφράγματα και έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Λίγη ώρα αργότερα δυνάμεις της ΕΛΑΣ πραγματοποίησαν προσαγωγές υπόπτων στα γύρω στενά.