Θετικός ο απόηχος των πρώτων ημερών για την εστίαση στην Πάτρα – Ο κόσμος ανταποκρίνεται

    Ημερομηνία:

    Θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από τη λειτουργία της εστίασης σε αυτές τις πρώτες μέρες, με τον κόσμο στην Πάτρα να έχει γεμίζει τα τραπεζάκια στους πεζόδρομους και στα πλατείες.

    Σύμφωνα με τους επαγγελματίες ο κόσμος είναι αρκετός από το πρωί έως το βράδυ στα μαγαζιά και αυτό δείχνει την δίψα που είχε για να μπορέσει να βγει έξω, να έρθει σε επαφή με τους γύρω του και να ξεφύγει από αυτό το καθεστώς που του έχουν επιβάλει λόγω της πανδημίας τους τελευταίους μήνες.

    Σε ότι αφορά τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού ο κόσμος της εστίασης, τα μαγαζιά και οι εργαζόμενοι τους έχουν δείξει μέχρι ώρας μια συμμόρφωση μαζί τους σε μεγάλο βαθμό.

    Το ίδιο όμως έχουν δείξει και οι θαμώνες των μαγαζιών που φαίνεται να είναι πιο ώριμοι ως προς το ζήτημα σε σύγκριση με τον περασμένο Σεπτέμβρη.

    Τέλος, θετικό είναι ότι σε μεγάλο βαθμό το άνοιγμα της εστίασης έσπασε τον κόσμο στα υπαίθρια στέκια της νεολαίας και τις συγκεντρώσεις, χωρίς μέτρα, μάσκες και αποστάσεις, τουλάχιστον τις ώρες που αυτά είναι ανοικτά.

    Στα αρνητικά ωστόσο κατατάσσονται η απαγόρευση της μουσικής και το περιορισμένο ωράριο, δύο κανονισμοί που σύμφωνα με τους επαγγελματίες, θα πρέπει άμεσα να αλλάξουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Νταής 36χρονος με την γυναίκα του αλλά και με τους αστυνομικούς! Χαμός τα ξημερώματα

    Στη σύλληψη ενός 35χρονου προχώρησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης...

    Δυτική Ελλάδα – Συλλήψεις για μεταφορές προβάτων

    Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Ιόνια Οδό, στο ύψος...

    Μητσοτάκης – Χριστοδουλίδης: Επικαιροποιούνται οι παράμετροι του καλωδίου διασύνδεσης

    Η Διακρατική Συνεργασία σηματοδοτεί τον διαρκή συντονισμό μας, τόνισε...

    Χώρισε η Χρύσπα μετά από 15 χρόνια γάμου

    Χωριστούς δρόμους επέλεξαν να τραβήξουν η Χρύσπα και ο Παναγιώτης Νικολάου, μετά...