Θλίψη για ψαρά από την Κρήτη που χάθηκε σε θαλασσοταραχή στην Αμερική

    Ημερομηνία:

    Σοκ και βαθιά συγκίνηση επικρατούν στη Μεσαρά μετά την εξαφάνιση του Γιάννη Ρουσανίδη, καταγόμενου από τον Κόκκινο Πύργο Τυμπακίου, ο οποίος χάθηκε σε θαλασσοταραχή κατά τη διάρκεια ψαρέματος στην Αμερική, μαζί με άλλους συναδέλφους του.

    O Γιάννης Ρουσανίδης εργάστηκε για χρόνια στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, ως επαγγελματίας ψαράς.

    Παρά τις συνεχείς έρευνες των σωστικών συνεργείων, η έντονη θαλασσοταραχή δυσκολεύει το έργο τους και οι ελπίδες για εντοπισμό τους λιγοστεύουν δραματικά.

    Την ίδια ώρα, φίλοι και συγγενείς ετοιμάζονται σύμφωνα με το e-mesara.gr, να τιμήσουν τη μνήμη του την ερχόμενη Κυριακή με μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στον Κόκκινο Πύργο, αποχαιρετώντας έναν άνθρωπο που έφυγε τόσο άδικα στη θάλασσα που αγαπούσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι δεν “βλέπει” το ραντάρ της Εφορίας – 21 παροχές και εισοδήματα χωρίς φόρο

    Η φορολογική νομοθεσία προβλέπει συγκεκριμένες παροχές, αποζημιώσεις και επιδόματα...

    Τουρκία: Τροχαίο με 9 νεκρούς και 26 τραυματίες στην Αττάλεια

    Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε την Κυριακή 01.02.2026 στην Αττάλεια της Τουρκίας, όταν ένα...

    Κυκλοφορεί το δίτομο Ιστορικό & Φωτογραφικό Λεύκωμα «Καρναβαλική Πάτρα»

    Στα βιβλιοπωλεία της Πάτρας και ολόκληρης της Ελλάδας, καθώς...

    Αγρίνιο: Μεγάλη φωτιά στο κέντρο της πόλης ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

    Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου αυτήν την ώρα στο...