ΠΑΤΡΑ : Θλίψη για το θάνατο του Παναγιώτη Τουλιάτου

    Ημερομηνία:

    Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση προξένησε στην κοινωνία της Πάτρας η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του γνωστού συμπολίτη Παναγιώτη Γεωργ. Τουλιάτου σε ηλικία μόλις 52 ετών.

    Ο Παναγιώτης Τουλιάτος είχε τελειώσει το 6ο λύκειο της Πάτρας και είχε δουλέψει σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια όπως το Achaia tv την περίοδο Μάρτιος 2006 – Μάιος 2012 ως τηλεσκηνοθέτης και το Tele Time ως Graphic designer την περίοδο 2000-2006.

    Ήταν ένας εργατικός άνθρωπος ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε μεγαλύτερη ηλικία σπούδασε στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΑΠ – Hellenic Open University, στον τομέα της Πληροφορικής απ’ όπου αποφοίτησε το 2021. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια εργαζόταν πάνω σε αυτό το αντικείμενο ως ΙΤ Engineer & Web Developer, στην εταιρεία Wizards Solutions.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Γεωργ. Τουλιάτος είχε μπει στο νοσοκομείο για εξετάσεις, νοσηλεύτηκε, αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

    Ο Παναγιώτης Τουλιάτος κατοικούσε στην περιοχή του Ζαβλανίου. Ήταν παντρεμένος με την Ρένα Τουλιάτου και πατέρας μίας κόρης, της Παγώνας Τουλιάτου. Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 14-8-2025  & ώρα 10 π. μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Νεκροταφείο Πατρών όπου & θα ταφεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς βγήκε το τραγούδι ο Γιάννης ο φονιάς παιδί μιας Πατρινιάς – Η αληθινή ιστορία

    «Καλοκαίρι του '74 φτάνω στην Αθήνα. Ψάχνω για δουλειά. Ανεβαίνοντας...

    Έξυπνα ρολόγια: Το μέλλον της υγείας και η αμηχανία των γιατρών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/

    Βουλή: Δεν αποκλείουν αιφνιδιασμό με τον εκλογικό νόμο

    Καμπανάκια χτυπούν στην αντιπολίτευση με αφορμή τη συζήτηση που...