Θλίψη για τον 42χρονο που σκοτώθηκε πέφτοντας από τη σκαλωσιά

    Ημερομηνία:

    Συγκίνηση και θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του Ντίνο Τσέπελε, 42 ετών, από το Φίερι της Αλβανίας, ο οποίος σκοτώθηκε έπειτα από πτώση από σκαλωσιά κατά τη διάρκεια εργασιών σε οικοδομή στη Ναύπακτο.

    Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, εργαζόταν ως κτίστης – μάστορας και είχε μεταβεί στο εργοτάξιο για το μεροκάματο. Το δυστύχημα σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με τις αρμόδιες αρχές να διερευνούν τα αίτια.

    Η σορός του μεταφέρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Αλβανία, όπου θα τελεστεί η κηδεία του, παρουσία συγγενών και φίλων.

    Το τραγικό περιστατικό φέρνει στο προσκήνιο για ακόμη μια φορά την ανάγκη τήρησης όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας στα εργοτάξια, καθώς τα εργατικά ατυχήματα εξακολουθούν να στερούν ζωές εργαζομένων που προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φωτιά σε σκάφη στην Ακτή Θεμιστοκλέους – Βυθίστηκαν δύο

    Συναγερμός σήμανε στις 3:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην πυροσβεστική όταν...

    Στο ΣΕΦ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις η Κίμπερλι Γκιλφόιλ – Δείτε φωτογραφίες

    Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τον αγώνα της...

    Ανάρτηση Καμμένου για τον Σαμαρά με φωτογραφία τους από το παρελθόν: «Ξέρεις εσύ…»

    Μια ανάρτηση με φωτογραφία από τα νεανικά τους χρόνια...

    Euroleague: Περίπατο στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός που ανέβηκε στο 7-3, νίκες για Μπαρτσελόνα και Αρμάνι

    Η έβδομη νίκη στη σεζόν, έβαλε τον Ολυμπιακό ακόμη πιο κοντά...