Θλίψη στην Κρήτη για την αυτοκτονία του επιχειρηματία Δράκου Μαρή – Οι τελευταίες κινήσεις του

    Ημερομηνία:

    Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι στον επιχειρηματία Δράκο Μαρή από το Ηράκλειο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του έχοντας αυτοπυροβοληθεί με καραμπίνα.

    Η κηδεία του επιχειρηματία θα τελεστεί σήμερα στη 1 μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στους Πέρα Γαλήνους

    Γεννημένος στο Φόδελε το 1970, ο Δράκος Μαρής δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά από το 1995 με τη λειτουργία του OLYMPIA PALACE, στα Λινοπεράματα, και αφοσιώθηκε στην εξυπηρέτηση του κοινού μέσω της επιχείρησής του. Από το 2006 είχε στραφεί στα κοινά, με μια πολυετή πορεία που περιλάμβανε σημαντικές θέσεις στον Δήμο Γαζίου και αργότερα στον Δήμο Μαλεβιζίου. Είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε πολυάριθμα θέματα, πάντα με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, έχουν στη διάθεσή τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας, που δείχνει τον Δράκο Μαρή, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, να μπαίνει στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας στο Φόδελε στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης και να κλείνει την πόρτα πίσω του.

    Από τη στιγμή εκείνη δεν εμφανίζεται κανένας μέχρι το πρωί της Τετάρτης, οπότε και η γυναίκα του – που τον αναζητούσε – μπήκε στο σπίτι και τον εντόπισε νεκρό, χτυπημένο με το κυνηγετικό του όπλο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι είναι το ιαπωνικό “χάρα χατσί μπου” και πώς βοηθά στο αδυνάτισμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b9%ce%b1%cf%80%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%87%ce%ac%cf%81%ce%b1-%cf%87%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%af-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85/

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Μεγάλη ένταση σε Λύκειο της πόλης

    Ένταση αυτή την ώρα στο 4ο ΕΠΑΛ στην Πάτρα. Σύμφωνα...

    Λετονία: Η χώρα που ξέμεινε από άνδρες

    Στη Ρίγα, όταν πέφτει το απόγευμα πάνω στον ποταμό...

    ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΑΡΟΗΣ: Υπήρχε κίνδυνος κατάρρευσης, γι αυτό δεν ασφαλτοστρώσαμε

    Αμεση η απάντηση του εργολάβου του έργου στην Αρόη...