Θλίψη στην Κρήτη για την αυτοκτονία του επιχειρηματία Δράκου Μαρή – Οι τελευταίες κινήσεις του

    Ημερομηνία:

    Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι στον επιχειρηματία Δράκο Μαρή από το Ηράκλειο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του έχοντας αυτοπυροβοληθεί με καραμπίνα.

    Η κηδεία του επιχειρηματία θα τελεστεί σήμερα στη 1 μετά το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στους Πέρα Γαλήνους

    Γεννημένος στο Φόδελε το 1970, ο Δράκος Μαρής δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά από το 1995 με τη λειτουργία του OLYMPIA PALACE, στα Λινοπεράματα, και αφοσιώθηκε στην εξυπηρέτηση του κοινού μέσω της επιχείρησής του. Από το 2006 είχε στραφεί στα κοινά, με μια πολυετή πορεία που περιλάμβανε σημαντικές θέσεις στον Δήμο Γαζίου και αργότερα στον Δήμο Μαλεβιζίου. Είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε πολυάριθμα θέματα, πάντα με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία της περιοχής.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, έχουν στη διάθεσή τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας, που δείχνει τον Δράκο Μαρή, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, να μπαίνει στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας στο Φόδελε στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης και να κλείνει την πόρτα πίσω του.

    Από τη στιγμή εκείνη δεν εμφανίζεται κανένας μέχρι το πρωί της Τετάρτης, οπότε και η γυναίκα του – που τον αναζητούσε – μπήκε στο σπίτι και τον εντόπισε νεκρό, χτυπημένο με το κυνηγετικό του όπλο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Πέθανε η σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

    Πολύ δύσκολες ώρες για τον Ντέμη Νικολαΐδη, καθώς η σύντροφός...

    Έρευνα αποκαλύπτει την ακριβή ημέρα και ώρα που κάνουν σεξ οι περισσότεροι άνθρωποι

    Μελέτη αποκαλύπτει την ακριβή ημέρα και ώρα που οι...

    ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ: Δείτε πόσο διαρκεί ο έρωτας

    Θεωρώντας δεδομένη στην πίστη μας στα τραγούδια και τις...