ΘΡΙΛΕΡ: 27χρονος έδειρε την έγκυο φίλη του για να διακόψει την κύηση – Νοσηλεύεται η 19χρονη

    Ημερομηνία:

    Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Ζάκυνθο

    Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 27χρονος αλβανικής καταγωγής το βράδυ της περασμένης Τρίτης (20/2) πήρε από το σπίτι την 19χρονη φίλης του, που ήταν έγκυος στον δεύτερο μήνα.

    Ο 27χρονος φέρεται να πήγε την σύντροφό του στο σπίτι του, όπου  την έδεσε, την χτύπησε και την εξαναγκάσε να πάρει φάρμακα προκειμένου να διακόψει την εγκυμοσύνη της.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το επόμενο πρωί ο 27χρονος μετέφερε την 19χρονη στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει.

    Ο 27χρονος συνελήφθη έπειτα από την καταγγελία που έγινε σε βάρος του και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από την σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πανεπιστήμιο Πατρών: 24.061 ανενεργοί φοιτητές

    Στους 24.061 ανέρχονται οι «ανενεργοί» φοιτητές του Πανεπιστημίου της...

    Μην σταματάς ποτέ να εξελίσσεσαι: Η Lidl στο UEFA Women’s EURO 2025™

    Με το UEFA Women’s EURO 2025, η Lidl ενισχύει...

    Ημερίδα στην Αρχαία Ολυμπία από την Παναχαϊκή

    Την Κυριακή 22 Ιουνίου η Παναχαϊκή, στο πλαίσιo του...

    Αν έχετε γεννηθεί αυτές τις ημερομηνίες, τότε σίγουρα όλοι θέλουν να βγαίνουν μαζί σας

    Οι άνθρωποι που είναι από τη φύση τους γοητευτικοί,...