Θρίλερ με 31χρονο νεκρό σεφ σε σπίτι

    Ημερομηνία:

    Μια μυστήρια υπόθεση θανάτου ερευνούν οι Αρχές, καθώς ένας 31χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι που εργαζόταν στην Βούλα. Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης και σύμφωνα ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ όταν εντόπισε τον άνδρα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

    Ο 31χρονος εργαζόταν στο οίκημα ως σεφ και όπως είπε ο ιδιοκτήτης, εκείνος κι ένας φίλος του ήταν στο γκαράζ του σπιτιού και όταν ανέβηκαν τον εντόπισαν σε αυτή την κατάσταση στον καναπέ. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το θύμα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και, δυστυχώς, όταν παρελήφθη από το ασθενοφόρο είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

    GLEARNET

    Κατά την έρευνα στο σημείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν διάφορες ναρκωτικές ουσίες. Παράλληλα, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές καθώς είχε καταδικαστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ, προ 15ετίας. Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...