Θρίλερ με σχεδιάστρια μόδας – Βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της με ένα φουλάρι γύρω από τον λαιμό της

    Ημερομηνία:

    Μια σχεδιάστρια μόδας που είχε έδρα το Μπρόυκλιν, στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε νεκρή αυτή την εβδομάδα μέσα στο σπίτι της, με ένα φουλάρι γύρω από τον λαιμό της, σύμφωνα με πηγές επιβολής του νόμου.

    Φλίγκος

    Η Svitlana Indelicato, 50 ετών – η οποία σχεδίαζε τσάντες, κασκόλ και πασμίνες – βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τον σύζυγό της. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι την βρήκε μέσα σε ένα δωμάτιο στο σπίτι τους στο Bensonhurst, κοντά στη 16η Λεωφόρο και κάλεσε την αστυνομία περίπου στις 5 π.μ. την Πέμπτη, ανέφεραν οι πηγές.

    Ένα φουλάρι ήταν τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό της, είπαν οι πηγές.

    ICECAP
    Θρίλερ με σχεδιάστρια μόδας – Βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της με ένα φουλάρι γύρω από τον λαιμό της
    Η γυναίκα, 50 ετών, ήταν χωρίς τις αισθήσεις της και δεν ανταποκρίθηκε όταν ο σύζυγός της ισχυρίστηκε ότι τη βρήκε μέσα σε ένα δωμάτιο στο σπίτι του Μπένσονχερστ στην 80η οδό.

    Διασώστες έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι η Indelicato ήταν νεκρή, όπως ενημέρωσαν οι αστυνομικοί. Το NYPD έκανε λόγο για «τραύμα» στον λαιμό. Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, και η νεκροτομή που θα διενεργηθεί θα ρίξει φως στην ακριβή αιτία θανάτου της.

    Η Svitlana Indelicato πουλούσε τσάντες στο κατάστημά της στο Etsy, VitalTemptation, και φουλάρια στο κατάστημα ScarfObsession.

    «Εργάζομαι με μαλλί, μετάξι και άλλες φυσικές ίνες χρησιμοποιώντας πολύ μοναδικές και σχεδόν ξεχασμένες τεχνικές κατά τον σχεδιασμό μου», έγραφε η Indelicato στο LinkedIn, περιγράφοντας τη δουλειά της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νικόλαος Ντε Γκρες – Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Στη Νίσυρο με την Axion Hellas

    Η Axion Hellas, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου βρέθηκαν στη Νίσυρο στο πλαίσιο...

    Ακριβότερα κατά 6,5% τα ακίνητα το 2024 – Οι τιμές ανά περιοχή

    Ανοδική ήταν η πορεία στις τιμές πώλησης των ακινήτων...

    Οι πρώτες ενδείξεις παραγωγής υπερ-πλεονασμάτων και το 2025

    Το υπουργείο Οικονομικών έχει αναθεωρήσει προς τα πάνω τον...

    Relentless.com: Απέφυγε ένα τεράστιο λάθος, έγινε ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

    15 Μαΐου 1997  H Amazon μπαίνει στο χρηματιστήριο. Μέσω της...