Θρίλερ στη Λάρισα: Άφαντος ο Πακιστανός σύντροφος της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο πολυκατοικίας στη Λάρισα

    Ημερομηνία:

    Ξαφνικά αντίκρισε μια γυναίκα νεκρή και τυλιγμένη σε κουβέρτα. Η έντονη δυσοσμία οδήγησε ιδιοκτήτρια κοντινού, με το σημείο του θρίλερ, καταστήματος να μπει στο υπόγειο  πολυκατοικίας στην οδό Παπαναστασίου στη Λάρισα  όπου βρέθηκε η σορός της 35χρονης.

    Αυτή τη στιγμή οι έρευνες στρέφονται στον Πακιστανό σύντροφο της γυναίκας ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος και αγνοείται, ενώ ακόμη ένα στοιχείο που έχει σημασία είναι το τραύμα που έφερε στο κεφάλι η 35χρονη.

    Το χρονικό του θρίλερ

    Πάνω σε ένα στρώμα μέσα στο δωμάτιο των ελάχιστων τετραγωνικών μέτρων, σε υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Παπαναστασίου στη Λάρισα βρέθηκε χθες το πτώμα μιας 35χρονης.

    Στο σημείο έφτασε πρώτα η ιδιοκτήτρια καταστήματος που βρίσκεται κοντά για να ελέγξει την πηγή της δυσοσμίας. Μόλις μπήκε στο υπόγειο αντίκρισε τη γυναίκα τυλιγμένη σε μια κουβέρτα και τότε ειδοποίησε την αστυνομία.

    larisa_dolofonia_in__3_
    GLEARNET

    Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις όπου σύμφωνα και με τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η γυναίκα φέρεται να έχει τραύμα στο κεφάλι.

    Σήμερα το πρωί, έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος στελέχη του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών και της Ασφάλειας Λάρισας. Από την έρευνα της Αστυνομίας, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, προκύπτει ότι βασικός ύποπτος είναι ο σύντροφός της – υπήκοος Πακιστάν – ο οποίος εξαφανίστηκε και πλέον αναζητείται.

    larisa_dolofonia_new_mk
    larisa_dolofonia_in__4_

    Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, η γυναίκα είχε απασχολήσει την αστυνομία στο παρελθόν.

    larisa_dolofonia_in__1_

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι τιμές του κακάο πέφτουν, αλλά οι σοκολάτες δεν φθηναίνουν – Οι λόγοι

    Η επιβράδυνση της παραγωγής στα εργοστάσια κακάο σε όλο...

    Συντάξεις Νοεμβρίου: Χιλιάδες συνταξιούχοι θα λάβουν διπλή πληρωμή – Τι πρέπει να γνωρίζουν

    Ο Νοέμβριος αναμένεται να είναι ευνοϊκός μήνας για χιλιάδες...

    ΔΝΤ: Ανάπτυξη 2% το 2025 και το 2026 στην Ελλάδα – Υποτονική η διεθνής οικονομία

    Επιβράδυνση της ανάπτυξης στο 2% βλέπει φέτος για την...

    Λονδίνο – Νέα Υόρκη σε μιάμιση ώρα με ταχύτητα 4000 χιλιόμετρα – Ερχεται σε δύο χρόνια το Phantom 3500

    Φανταστείτε να βρίσκεστε μέσα σε έναν αεροπλάνο χωρίς παράθυρα,...