Θρίλερ στο Μενίδι: Χειροπέδες σε Αλβανό που είχε σακούλα με χειροβομβίδες, πυροκροτητές και σφαίρες!

    Ημερομηνία:

    Στη σύλληψη ενός άνδρα από την Αλβανία, ο οποίος φέρεται να είχε στην κατοχή του μια σακούλα με πολεμικό εξοπλισμό, προχώρησαν απόψε αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν, όταν οι αστυνομικοί είδαν τον άνδρα να κινείται επί της οδού Αθανασίου Μπόσδα στο Μενίδι, τον έκριναν ως ύποπτο και θέλησαν να τον ελέγξουν.

    Στη θέα των αστυνομικών ο άνδρας άρχισε να τρέχει, πετώντας παράλληλα στο έδαφος μία σακούλα που, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, περιείχε δύο χειροβομβίδες, τέσσερις πυροκροτητές, καθώς και 50 φυσίγγια.

    Τελικά, ο άνδρας δεν κατάφερε να πάει μακριά, καθώς λίγο παρακάτω οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτικής Ελλάδα: Κυβερνητικά στελέχη σε Πάτρα, Μεσολόγγι, Πύργο, Αγρίνιο για την 28η Οκτωβρίου – ΟΝΟΜΑΤΑ

    Με λαμπρότητα θα εορτασθεί και φέτος η ιστορική επέτειος...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΡΟΣ: Τι σημαίνει να νοιάζεσαι για τα Λαϊκά στρώματα

    Απαιτήθηκαν δύο συνεχόμενες χρονιές που η παράταξή μας Ώρα...

    Πάτρά: Το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής

    Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ, (έτος ίδρυσης 1983), συμπληρώνει φέτος...

    Το μυθιστόρημα «Λάθος Κεφάλι» παρουσιάζεται στην Πάτρα

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Οι εκδόσεις Νήσος και το βιβλιοπωλείο Πίξελbooks σας προσκαλούν την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και ώρα 20:30...