ΘΡΗΝΟΣ: Δεν τα κατάφερε ο 5χρονος Αλέξανδρος

    Ημερομηνία:

    Έδωσε τη δική του γενναία μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε ο μικρός Αλέξανδρος Χουρδάκης.

    Το 5χρονο αγόρι, με καταγωγή από την Κρήτη που ζούσε στον Καναδά με την οικογένειά του, άφησε δυστυχώς την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και όλους εκείνους που είχε “αγγίξει” με τον δύσκολο αγώνα που έδινε από τα πρώτα χρόνια της ζωής του.

    Με λόγια που σπαράζουν η μητέρα του Αλέξανδρου, ενημερώνει για την απώλειά του και παράλληλα αποχαιρετά το “σπλάχνο” της, όπως αναφέρει, με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook γράφοντας:

    “Με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε ότι δυστυχώς ο Αλέξανδρος μας, το παιδί μας έφυγε ήρεμα σήμερα το βράδυ στην αγκαλιά της μανούλας του… πέτα ψηλά άγγελε μας σε ένα μέρος χωρίς δυστυχία, αρρώστια και πόνο… σε ευχαριστούμε για όλα τα μαθήματα ζωής και γενναιότητα που μας δίδαξες.. όσοι σε γνώρισαν ήταν τιμή τους κ ακόμα πιο μεγάλη για εμάς τους γονείς σου.. θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας, στη σκέψη μας και στο μυαλό μας.. σε αγαπάμε πολύ Αλέξανδρε μας θα μας λείψεις παιδί μου, σπλάχνο μου…”

    https://www.zougla.gr/

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...