Θρήνος για τον 27χρονο Γιώργο Παπαδάκη που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο – Ήταν ιδιοκτήτης καφέ

    Ημερομηνία:

    Θρήνος επικρατεί στην Μεσαρά της Κρήτης από την είδηση του θανάτου του 27χρονου Γιώργου Παπαδάκη σε τροχαίο δυστύχημα με την μηχανή που οδηγούσε το βράδυ του Σαββάτου (24/09).
    Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο από τα Πιτσίδια προς τα Μάταλα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος 27χρονος συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τουρίστες.
    Ο 27χρονος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος όμως δυστυχώς στο Κέντρο Υγείας όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη του οδηγού του αυτοκινήτου, ενός 60χρονου Ελβετού.
    Ο άτυχος Γιώργος Παπαδάκης ήταν επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και ιδιοκτήτης γνωστού καφέ στην περιοχή των Καπαριανών όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.
    Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Κυριακή (25/09) στις 16:30 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μύρωνα στα Καπαριανά Μοιρών όπου συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Της έκανε πρόταση γάμου στο Καρναβάλι

    Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε κατά τη...

    Φαντασμαγορική τελετή λήξης ενώπιον χιλιάδων Πατρινών και επισκεπτών – Δείτε νέες φωτό

    Με πανηγυρικό και ιδιαίτερα φαντασμαγορικό τρόπο έπεσε η αυλαία...

    Πάτρα: Δείτε τις τιμές των θαλασσινών! Μέχρι και 15% οι αυξήσεις από πέρυσι – Κάποια προϊόντα σε σταθερές τιμές – φωτό

    Η ώρα για το σαρακοστιανό τραπέζι έφθασε, με τους καταναλωτές να...

    Πάτρα ώρα 6π.μ.: Γεμάτο το κέντρο! Χορός με βεγγαλικά – Εκλεισαν δρόμοι – φωτό και βίντεο

    Η Πάτρα δεν κοιμόταν επί τρεις συνεχόμενες νύχτες. Το...