Θρήνος για τον 41χρονο Ανδρέα Δημητρουλόπουλο – Δεν τα κατάφερε…

    Ημερομηνία:

    Στη θλίψη βύθισε την τοπική κοινωνία της Κρέστενας, η τραγική είδηση της απώλειας του 41χρονου Ανδρέα Δημητρουλόπουλου.

    Ο Ανδρέας, ο οποίος ζούσε στην Αθήνα, έπεσε πριν από λίγο καιρό θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος σε περιοχή της Αττικής, όταν οδηγώντας το μηχανάκι του, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

    Μετά το ατύχημα, ο Ανδρέας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών όλο αυτό το διάστημα, ο 41χρονος δεν κατάφερε να επιβιώσει και κατέληξε χθες.

    Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Κρέστενας. Ήταν παντρεμένος με την Δώρα Μπατζάκα, με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδάκι.

    Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία, που συμπαρίσταται στους δικούς του ανθρώπους αυτές τις δύσκολες ώρες. Ολόκληρη η Κρέστενα θρηνεί για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, που έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει η Α΄ΕΛΜΕ...

    Αγία Παρασκευή: Πολωνός καθηγητής το θύμα της δολοφονίας – Ο πρώην σύζυγος της συντρόφου του βασικός ύποπτος

    Ένας 43χρονος Πολωνός καθηγητής, πατέρας δύο παιδιών, είναι το θύμα της  δολοφονίας που...

    Γιατί η Πριγκίπισσα Diana ήταν η πραγματική influencer;

    Πάνω από 27 χρόνια μετά τον θάνατό της, η πριγκίπισσα...