Θρήνος για τον 45χρονο που διαμελίστηκε στο τροχαίο – «Χάθηκε τσάμπα» λέει απαρηγόρητος ο πατέρας του

    Ημερομηνία:

    Συγκλονισμένη η Ηλεία από το τραγικό τροχαίο έγινε στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, όταν ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χτύπησε σε δύο κολώνες ηλεκτροφωτισμού. 

    Ξημερώματα 8ης Αυγούστου και οι εικόνες από το τροχαίο με το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο του άτυχου 45χρονου στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, κόβουν την ανάσα.

    Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου κατευθυνόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα από τον Πύργο προς την Αμαλιάδα.

    Ξαφνικά, σε μία στροφή έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε με σφοδρότητα, αρχικά σε κολώνες ηλεκτροφωτισμού και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε μέσα σε ένα χαντάκι.

    Ο άτυχος 45χρονος, ο οποίος δεν φορούσε ζώνη, εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και διαμελίστηκε στη μέση του δρόμου.

    Απαρηγόρητος ο πατέρας του έκανε δηλώσεις στον Alpha, λέγοντας: «Για φαγητό είχε πάει, δεν μπορούμε να το χωνέψουμε, πώς έφυγε έτσι, τσάμπα. Από ό,τι μου λένε, πρέπει να κλάταρε κάποιο λάστιχο μπροστά. Είναι προγραμματιστής στα αγωνιστικά της περιοχής και της Ελλάδας. Μαγαζί δικό του. Είχεπάει εξωτερικό, είχε πάει Αγγλία. Μηχανικός στο συνεργείο και προγραμματιστής αυτοκινήτων. Αυτός που παίρνει τον εγκέφαλο και τον φτιάχνει καινούργιο».

     Ο θόρυβος από τη σφοδρή πρόσκρουση έκανε τους κατοίκους των σπιτιών στην περιοχή να πεταχτούν στον δρόμο και να αντικρύσουν σοκαριστικές εικόνες.

    Στο σημείο έφτασαν άμεσα άντρες της Τροχαίας Πύργου και έπειτα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός δεν είχε άδειας οδήγησης.

    Η νεκροψία – νεκροτομή θα ρίξει περαιτέρω φως στις συνθήκες του δυστυχήματος.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλλαγή παρόχου σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης: Έτσι θα γίνεται η συγκατάθεση μέσω gov.gr

    Διαθέσιμη είναι η συγκατάθεση μέσω gov.gr για αλλαγή παρόχου σταθερής και...

    Η Aletta Ocean στις Seychelles

    Η Aletta Ocean με τις καμπύλες της στις Seychelles

    Πώς να πλένετε σωστά τα φρούτα για τα παιδιά σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b1-%cf%86%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1/

    Sex με… μέτρο! Μία φορά την εβδομάδα φτάνει για να μας ανεβάσει την ψυχολογία

    Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνει σεξ κανείς για να ανέβει ψυχολογικά; Η...